Serkan A. 01:09 28 Ağu 2012 #11
Bi chat bölümü koyarız ancak chat alanından forumdaki gibi matematiksel ifadeleri yazamayız. chatbox ta da çok kolay soru çözümü olmaz sanırım.
Eğer amaç sohbet etmekse zaten birbirlerinin face ya daskype larını alıp dış alanda sohbet edebilirler.
Ayrıca kıdemli üyelerin mesaj saklama adetlerini şimdi 50'e çıkardım.
svsmumcu26 01:11 28 Ağu 2012 #12
Yok hocam , ben soru çözümü için demedim zaten öyle sohbet amaçlı.

Teşekkürler,50'ye çıkarttığınız için.Tavsiyem dikkate alınmış.
diffx 01:12 28 Ağu 2012 #13
hocam bencede koyulursa iyi olur. bazı zamanlar anlık ileti haline gecmek gerekiyor hocalarımızdan bilgi alırken..
o anlık ögrenmemiz gerekebiliyor ama bu özel mesajlarla saglanamıyor gibime geliyor..
savas iyiki actın bu konuyu
svsmumcu26 01:14 28 Ağu 2012 #14
Önemli değil Yusuf.Nedemek

Bence iyi bir uygulama olacaktır diye düşünüyorum.
Serkan A. 01:21 28 Ağu 2012 #15 hocam bencede koyulursa iyi olur. bazı zamanlar anlık ileti haline gecmek gerekiyor hocalarımızdan bilgi alırken..
o anlık ögrenmemiz gerekebiliyor ama bu özel mesajlarla saglanamıyor gibime geliyor..
savas iyiki actın bu konuyu

Anlık destek zor iş. Sürekli online olabilecek kişileri bulmak lazım. Az kişi online olduğunda herkesin bir şeyler istemesi bunaltır online destek verecekleri. Bir gün ücretli olarak bu işi yaparsak o zaman herkese belirlenen vakitlerde online yardımda bulunmayı taahhüt edebiliriz ancak.
svsmumcu26 01:22 28 Ağu 2012 #16
Hocam , arkadaşımızın demek istediği hem sohbet edebileceğimiz (Forum üzerinden) , hem de atıyorum sorumuz çözülmedi orada paylaşıp diğer arkadaşları oraya yönlendirebilecek bir sistem.Öbür türlü resmen bir özel ders uygulaması olurdu
diffx 01:46 28 Ağu 2012 #17
hocam savas'ın dedigini demek istedim sanırım yanlış anlaşıldı