MatematikTutkusu.com Forumları

yoruluyorum :(

İlk  1 2 3 4 Son
BelginB - ait kullanıcı resmi (Avatar) BelginB 21:29 21 Eki 2013 #21
Ben de çok yoruluyorum, o kadar çok koşturuyorum ki her yere diz kapaklarım sızlıyor artık. Eve geldiğimde 1-2 saat uyuyorum o beni dinç tutuyor, uyuyabiliyorsan, kalktığında başın ağrımıyorsa uyu. Bi de 10. sınıfta bi öğretmenimiz sabahları reçelli, cevizli ekmek yiyin demişti. O da hem enerjik hem tok tutuyor. Cuma günü de dershaneniz vardır herhalde, o günü kendine ayırabilirsin. Son olarak çok klasik olacak ama başarı merdivenlerini elin cebinde tırmanamıyorsun

gereksizyorumcu - ait kullanıcı resmi (Avatar) gereksizyorumcu 21:30 21 Eki 2013 #22
Bilmiyorum,dershanede grupta tenefüsler de bile herkes çalışıyor diyebilirim.İster istemez siz de çalışmak zorunda kalıyorsunuz böyle olunca
sınıfı ahıra çevirmişler desenize

svsmumcu26 - ait kullanıcı resmi (Avatar) svsmumcu26 21:31 21 Eki 2013 #23
sınıfı ahıra çevirmişler desenize
ahırda bile bir dinlenme vakitleri oluyor.
bizim dershanede o da yok

kaskas123 - ait kullanıcı resmi (Avatar) kaskas123 21:47 21 Eki 2013 #24
kaskas123 tüm enerjini eve saklıyorsun demek ne güzel ders çalışırsın işte.. ama ders dinlerken sorun olur galiba
12. sınıf ve (sözde)sayısal seçtiğim için çoğunu evde kendim de halledebiliyorum. okul benim için uyuma veya test çözme yeri. ve tabiki bazen de eğlence merkezi

ajanyumusakg - ait kullanıcı resmi (Avatar) ajanyumusakg 14:19 29 Eki 2013 #25
sabri hocam günahlarını almayayım ama ben bazı arkadaşlarımın gösteriş yapmak için okulda ders çalıştıgını düşünüyorum belgin canım eve gelince uyumamak için gözkapaklarımı ellerimle yukarı kaldırıyorum düşün artık halimi

ajanyumusakg - ait kullanıcı resmi (Avatar) ajanyumusakg 14:20 29 Eki 2013 #26
kaskas aynen ya okul bir lunapark iki

svsmumcu26 - ait kullanıcı resmi (Avatar) svsmumcu26 14:30 29 Eki 2013 #27
sabri hocam günahlarını almayayım ama ben bazı arkadaşlarımın gösteriş yapmak için okulda ders çalıştıgını düşünüyorum belgin canım eve gelince uyumamak için gözkapaklarımı ellerimle yukarı kaldırıyorum düşün artık halimi
Gösteriş için ders çalışmak mı?
Çok çalışanlara "inek" dendiği bir toplumda yaşıyoruz sanırım hiçkimse kendisine gösteriş yaparak "inek" betimlemesinin kullanılmasını istemez.

Yorgunluk kısmına gelince,bazen bende de oluyor bu yoruluyoruz gayet normal biraz kestirmen yeterli olur

kaskas123 - ait kullanıcı resmi (Avatar) kaskas123 15:46 29 Eki 2013 #28
bunu önlemek için ya ekren yatın ya da okulda yatın.

svsmumcu26 - ait kullanıcı resmi (Avatar) svsmumcu26 17:34 29 Eki 2013 #29
Okulda da yatılmıyor ki be

kaskas123 - ait kullanıcı resmi (Avatar) kaskas123 17:45 29 Eki 2013 #30
Okulda da yatılmıyor ki be
arka sırada kendi yerinizi kurduğunuz taktirde istediğiniz kadar uyuyabilirsiniz. takii hoca uyarana kadar

İlk  1 2 3 4 Son
Üst Forum
Anasayfa
Yukarı Standart Görünüm