MatematikTutkusu.com Forumları

yoruluyorum :(

İlk  1 2 3 4 Son
svsmumcu26 - ait kullanıcı resmi (Avatar) svsmumcu26 16:34 19 Eki 2013 #11
Halsizliklere karşı bakır da gerekiyor. Bakır eksikliği kansızlığa ve yorgunluğa neden olabilir.
Arpa,kuru üzüm,badem filan çok tüketmelisin.Ders çalışırken ceviz ye mesela bakır açısından çok zengindir.
sağlığınıza da dikkat edin çalışırken ders çalışıyorum diye her şeyi bırakmayın

svsmumcu26 - ait kullanıcı resmi (Avatar) svsmumcu26 16:36 19 Eki 2013 #12
şeker mi karbonat atsaydın oldu olacak )
Şeker fazla tüketin diyorlar da kontrolsüz hücre bölünmesinin esas ham maddesi olduğunu bilmiyorlar.Allah korusun kanser olup kalmayalım.
Ceviz de ısrarcıyım,glikoz kadar enerji vermese de beyinin çalışmasını düzenleyecek niteliktedir.

ajanyumusakg - ait kullanıcı resmi (Avatar) ajanyumusakg 16:49 19 Eki 2013 #13
evet cevizi duymuştum teşekkürler bunlara dikkat edecegim bende öğrenmeyi arttıran bi çay duydum gecen bunlara ihtimal verelim mi ?

svsmumcu26 - ait kullanıcı resmi (Avatar) svsmumcu26 16:52 19 Eki 2013 #14
evet cevizi duymuştum teşekkürler bunlara dikkat edecegim bende öğrenmeyi arttıran bi çay duydum gecen bunlara ihtimal verelim mi ?
Ya bilmiyorum, geometri ya da matematiği çok sevdiğimden olabilir belki,mesela okuldayken başım ağrıdığı zamanlarda çözemediğim geometri soruları olabiliyor akşam 8-10 arası masaya geçip bir de çay alıp bu sorularla uğraşıyorum inanır mısın en geç 5-10 dakkaya hepsi çözülüyor.
Bilmiyorum,rahatlatıcı bir etki yapıyor olabilir

ajanyumusakg - ait kullanıcı resmi (Avatar) ajanyumusakg 17:14 19 Eki 2013 #15
çalışırken çay çok iyi geliyor insanı dinlendiren bi etkisi var

kaskas123 - ait kullanıcı resmi (Avatar) kaskas123 17:28 19 Eki 2013 #16
Bende de eğitim kurumlarında uykum geliyor. Okul dershanede uyuyasim var. Evde canlanıyorum

ajanyumusakg - ait kullanıcı resmi (Avatar) ajanyumusakg 19:48 20 Eki 2013 #17
kaskas123 tüm enerjini eve saklıyorsun demek ne güzel ders çalışırsın işte.. ama ders dinlerken sorun olur galiba

svsmumcu26 - ait kullanıcı resmi (Avatar) svsmumcu26 19:49 20 Eki 2013 #18
Bende de eğitim kurumlarında uykum geliyor. Okul dershanede uyuyasim var. Evde canlanıyorum
Ben de okulda aldığım kadar hiçbir yerde ders çalışmaktan verim alamam.Değişik.

ajanyumusakg - ait kullanıcı resmi (Avatar) ajanyumusakg 19:55 20 Eki 2013 #19
ben okulda ders çalışamıyorum ya sen nasıl başarıyorsun

svsmumcu26 - ait kullanıcı resmi (Avatar) svsmumcu26 22:06 20 Eki 2013 #20
ben okulda ders çalışamıyorum ya sen nasıl başarıyorsun
Bilmiyorum,dershanede grupta tenefüsler de bile herkes çalışıyor diyebilirim.İster istemez siz de çalışmak zorunda kalıyorsunuz böyle olunca

İlk  1 2 3 4 Son
Üst Forum
Anasayfa
Yukarı Standart Görünüm