MatematikTutkusu.com Forumları

aynen benim durum

1 2 3 Son
saw - ait kullanıcı resmi (Avatar) saw 02:10 10 Eyl 2012 #1

MatematikciFM - ait kullanıcı resmi (Avatar) MatematikciFM 02:13 10 Eyl 2012 #2
https://www.matematiktutkusu.com/for...uncu-oldu.html (İnterneti en verimli kullanan OECD ülkeleri arasında Türkiye sonuncu oldu.)

saw - ait kullanıcı resmi (Avatar) saw 02:23 10 Eyl 2012 #3
yani ben interneti faydalı kullanmıyormuyum,bunu mu ima ediyorsunuz?facebook'a da mı grimeyelim

gökberk - ait kullanıcı resmi (Avatar) gökberk 18:11 10 Eyl 2012 #4
yani ben interneti faydalı kullanmıyormuyum,bunu mu ima ediyorsunuz?facebook'a da mı grimeyelim
Pek faydalı bir site olduğu söylenemez Ben facebook kullanmıyorum

dimar - ait kullanıcı resmi (Avatar) dimar 19:03 10 Eyl 2012 #5
milyonlarca kişinin kullandığı bir şey mutlaka faydalıdır..

Serkan A. - ait kullanıcı resmi (Avatar) Serkan A. 19:12 10 Eyl 2012 #6
Facebook inceleme konusu olacak özellikte.
Artık her gün mutlaka facebook üzerinden irtibatlarla işlenen şuçları görüyorum gazetelerde.

Ayrıca Facebookun en çok işe yarayan yönü büyük bir foto albümü olmasıdır. Bu da topluma yararlı olarak sayılabileceği şüpheli. sanmıyorum.

gökberk - ait kullanıcı resmi (Avatar) gökberk 19:13 10 Eyl 2012 #7
Katılmıyorum. Milyonlarca kişi sigara da kullanıyor öyle değil mi?

atena 19:15 10 Eyl 2012 #8
herkesin her yaptığı doğrumudur dimar milyonlarca kişi kullanıyo ama herbiri farklı amaçla hangisi faydalı yada hangisi doğru kullanıyor bilinmez

dimar - ait kullanıcı resmi (Avatar) dimar 19:20 10 Eyl 2012 #9
milyonlarca kişinin kullandıgı bir paylaşım sitesinde suç işlenmesi normaldir ki sadece facebook değil bir çok web sitesi kötü amaçla kullanılıyor ülkede. büyük forum siteleri, internet bankacılıgı hizmetleri vs vs... facebook'u da kötü amaçla kullanmaya calısan birileri elbet cıkacaktır...
facebook gelmiş geçmiş en büyük sosyal paylaşım sitesidir. faydaları saymakla bitmez... lise arkadaşlarınızı bulabildiğiniz, chat yapabildiğiniz boş vakitlerinizde oyun oynayabileceğiniz koca bir portal... internet site sahipleri ve firma sahipleri için reklam ağı, ( istediği kitleye reklamını yapabilme imkanı ) televizyona verilen reklamdan bile etkili olabilir doğru kullanıldıgında... ayrıca facebook'ta 1 günde binlerce kişilik bir organizasyon yapabilirsiniz. organizasyonlara katılabilirsiniz... internetteki her şeyin toplanıp bir araya geldiği koca bir portal bence facebook... ayrıca bana göre insana faydalı olan bir şey mutlaka bilgi vermek, onu eğitmek zorunda değildir -ki bu da fazlasıyla var facebookta-

duygu95 - ait kullanıcı resmi (Avatar) duygu95 20:25 10 Eyl 2012 #10
Dimara katiliyorum ben facebook hesabimi facebooktaki matematik sayfalarina uye olmak icin acmistim , ve gercekten cok faydali oluyor bi soru yaziliyor sayfada o soruyu en cabuk cevaplamak icin pratik yontemler gelistirebiliyorsun mesela. Ben daha sonra duygusalmatematigi actim bir cok insan kaydoldu bir cok fikir paylasimi yapildi ve oradaki cogu kisi bu paylasimlardan yararlandi. Nedense herkes facebooku zararli olarak goruyor bu sekilde kullananlar bu genellemenin disinda tutulmali.

1 2 3 Son
Üst Forum
Anasayfa
Yukarı Standart Görünüm