Başta iyi gidiyordum test birden zorlaştı yada kolaymı bilemedimki yardımlarınızı bekliyorum
Fonksiyonlar da grafik mat1 konusu mu mat 2 mi?
Başta iyi gidiyordum test birden zorlaştı yada kolaymı bilemedimki yardımlarınızı bekliyorum
Fonksiyonlar da grafik mat1 konusu mu mat 2 mi?
Yine de bütün umudunuzu yitirmeyin. Yarının ne getireceği bilinmez. Güneşin doğusu genelde bir şeyler nasihat eder
C-1
g fonksiyonunda x=y yani x=5 için y=5,
g fonksiyonunun y'si f fonksiyonunun x'i oluyor bileşke olduğu için,
f fonksiyonunun kuralı x=-y yani x=5 için y=-5 "C ŞIKKI"
Mat-1 YGS konusu yani 9.sınıfta anlatılıyor yalnız 12.sınıfta fonksiyonların daha ileri bir konusu varmış.
cevap -4 diyor
Yine de bütün umudunuzu yitirmeyin. Yarının ne getireceği bilinmez. Güneşin doğusu genelde bir şeyler nasihat eder
f ve g doğrusal fonksiyon (lineer )diyor
ax+b den yapcan ama ben b yi bulamıyorum
4.
g(5)=7 olacaktir
f(7)=-4 bulunur
5.
f(-2)=3 (x=0 alinir)
f(3)=0
g(0)=5/2 bulunur
kalan sorular da zor degil ama simdi bi ton bos islem gerektiriyor sadece konuyu pekistirtmek icin sorulmus gibi
kagit kalemim oldugunda onlari da cevaplamaya calisayim simdi cevaplayip elime yuzume bulsstirmak istemiyorum.
Hocam size göre zor değil Olimpiyat sorularını çat çut çözen adamsınızTeşekkür ettim
Foruma üye olmana gerek yok! Facebook hesabınla yorumlarını bekliyoruz!