eda38 02:44 14 Ağu 2014 #1
kingwalter 02:47 14 Ağu 2014 #2
Forum kurallarına uyunuz
eda38 11:48 14 Ağu 2014 #3
tamam forum kurallarına uymak istiyorum fakat yukardaki soruyu yazamıyorum ve bence bu şekilde yazmaya çalışmak zaman kaybı değil mi neden bu kadar uğraştırıyorsunuz bence insanlar cevapları bile bu şekilde gönderseler hem daha çok soru çözülür amaç üye sayısını azaltmak mı
sentetikgeo 15:16 14 Ağu 2014 #4 tamam forum kurallarına uymak istiyorum fakat yukardaki soruyu yazamıyorum ve bence bu şekilde yazmaya çalışmak zaman kaybı değil mi neden bu kadar uğraştırıyorsunuz bence insanlar cevapları bile bu şekilde gönderseler hem daha çok soru çözülür amaç üye sayısını azaltmak mı
Bir eğitim forumunun amacı bu olabilir mi? elbette değil. Resimle sorulan sorular zamanla silinebiliyor. Bu forumdan çok sayıda öğrenci faydalanıyor. Silinmiş sorunun/çözümün yararı olmadığı gibi çözenlerin emeği de boşa çıkıyor.
Editürü öğrenmeye çalışmanız, yukarıdaki ifadenizi düşünüp yazmanızdan daha kolay.
Gönüllülük esasına dayalı bir forumda kimsenin nazı geçmez. Dolayısıyla her üye forum kurallarına uymalıdır.
eda38 18:20 14 Ağu 2014 #5
Tamam Teşekkürler çok doğru ve güzel söylüyorsunuz ama bilgisayarıma java programını da yüklediğim halde matematik editörü çı
kmıyor ve ben sorumu yazamıyorum eminim sizde beni anliyorsunuzdur o zaman ortak noktada bulussak ve bana matematik editörü konusunda yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler peki şimdi ben bu soruyu istenildiği gibi yollamadikca cevap alamayacak mıyım
dcey 18:28 14 Ağu 2014 #6
Editöre gerek yok parantezler şeklinde yazman yeterli örneğin bu soruyu şu şekilde yazarsan cevabı alabilirsin.Buna benzer bir soru yazıyorum:
[∜(2+9√8)/(1-√3)]+4√7
Editöre ihtiyaç yok gelişmiş seçeneğinde üstteki seçenekleri kullanmalısın.
svsmumcu26 18:45 14 Ağu 2014 #7
Gerekli açıklamalar "Forum Kuralları" bölümünde zaten mevcut.
Konu kapatıldı.