By_tozi 13:24 02 Mar 2013 #1
Çalışmam için test arıyorum ama bulamıyorum sizin elinizde var mı acaba konu asal sayılar meslek lisesinde okuduğum için öğretmenimiz zor sormuyor matematik den anlıyorum ama test kitabı alamıyorum sizden istediğim elinizde test var mı nette buluyorum içinde faktöriyel testi çıkıyor.
svsmumcu26 13:27 02 Mar 2013 #2
internette pek çok sitede
pdf halinde bulabilirsiniz.
Ayrıca çözümlü örnekler kategorisindende konuyla ilgili çözümlü örnekler vardır görebilirsiniz.
By_tozi 13:37 02 Mar 2013 #3
internette pek çok sitede
pdf halinde bulabilirsiniz.
Ayrıca çözümlü örnekler kategorisindende konuyla ilgili çözümlü örnekler vardır görebilirsiniz.
Zaten sorunda burada ben link istiyorum sen bana nette
pdf halinde bula bilirsin diyorsun araştırdık dan sonra buraya konu açtım
duygu95 14:00 02 Mar 2013 #4
Konu konu almak yerine, tüm konuları alman belki daha iyi olur. Böyle yaprak testler satılıyor bir çok yayın var, coşku,zambak,testgrup,seviye vs. Zaten tek tek bulman zor gibi.
By_tozi 14:13 02 Mar 2013 #5 Konu konu almak yerine, tüm konuları alman belki daha iyi olur. Böyle yaprak testler satılıyor bir çok yayın var, coşku,zambak,testgrup,seviye vs. Zaten tek tek bulman zor gibi.
ben netten arıyorum neyse anladım buradan bulamayacağım
svsmumcu26 14:14 02 Mar 2013 #6
siz neden test arıyorsunuz ki?
Henüz size yardım etmeye çalışan birisiyle konuşmalarınıza bile dikkat etmiyorsunuz.Ayrıca burası test bulma merkezi değil matematik sitesi.
duygu95 15:50 02 Mar 2013 #7 ben netten arıyorum neyse anladım buradan bulamayacağım
Bulursunuz da aramak işinize gelmiyor anlaşılan, yüzlerce çözümlü soru var sitede gerçi forumda arama kısmına asal sayılar yazmak çok zor haklısın.