Cevap 7 çıkmazsa çok üzülürüm :)Melek12'den alıntı:Zaman bize sorunun doğru yolunu-çözümünü gösterecektir :D
Yazdırılabilir görünüm
Cevap 7 çıkmazsa çok üzülürüm :)Melek12'den alıntı:Zaman bize sorunun doğru yolunu-çözümünü gösterecektir :D
Zaman her şeyi çözermiş. :) Çözemediğimiz soruları zamana bırakıyoruz o zaman ;)Melek12'den alıntı:Şıkları bilmiyorum Duygucum. Soruyu arkadaşım sordu. Sizlerin bakış açısını görmek istedim. Bu yüzden burada paylaştım.
cevap 12 değil mi?
Verilen kümede hem çift hem de asal olan bir sayının olması kafaları biraz karıştırmış gibi görünüyor. Ayrıca alt kümenin 2'yi içermesi durumu ortalığı daha fazla karıştırıyor. Şöyle bir soru sorarsam sanırım durum biraz daha netleşmiş olur.
Hangi ayda 28 gün vardır?
Sorunuzun cevabı için de A kümesini Ç={2,4,6}, P={2,3,5,7} ve O={1} olmak üzere A = Ç U P U O şeklinde düşünmenizi öneririm.
hocam ozaman 2 yi bu kesişim gibimi düşüncez
Sorunun cevabının gereksizyorumcu(!) hocamızın dediği gibi 12 olması gerekir.
hocam cevap yazmayın :)mathematics21'den alıntı:Sorunun cevabının gereksizyorumcu(!) hocamızın dediği gibi 12 olması gerekir.
mathematics21'den alıntı:Sorunun cevabının gereksizyorumcu(!) hocamızın dediği gibi 12 olması gerekir.Bir de çözüm alsak :)gereksizyorumcu'den alıntı:cevap 12 değil mi?
bencede cevap alsak keşke
çözüm nasıl ?