MatematikTutkusu.com Forumları

Bir örüntü sorusu?

İlk  1 2 3 4 Son
Fatal zking - ait kullanıcı resmi (Avatar) Fatal zking 18:36 11 Kas 2012 #11
konuyu açan kendi soru soruyo hiç bi bakıp teşekkür bile etmiyo insanlık ölmüş insanlık!

Supernatural 18:43 11 Kas 2012 #12
Ben böyle saçma sapan soru görmedim
ilk sorulduğunda bayağı bir uğraşdıydım 433 den yola çıktıydım sonuçta asal bir sayı
internette çözümü varmıdır diye araştırdım çözen dahi yok gereksiz yorumcu haklı

Fatal zking - ait kullanıcı resmi (Avatar) Fatal zking 18:46 11 Kas 2012 #13
Doğrudur

Fatal zking - ait kullanıcı resmi (Avatar) Fatal zking 18:55 11 Kas 2012 #14
peki cevaplar içinden hangilerini buldun grereksiz yorumcu 1 den fazla cevap var demişti .

gereksizyorumcu - ait kullanıcı resmi (Avatar) gereksizyorumcu 19:16 11 Kas 2012 #15
Ben böyle saçma sapan soru görmedim
ilk sorulduğunda bayağı bir uğraşdıydım 433 den yola çıktıydım sonuçta asal bir sayı
internette çözümü varmıdır diye araştırdım çözen dahi yok gereksiz yorumcu haklı
peki cevaplar içinden hangilerini buldun grereksiz yorumcu 1 den fazla cevap var demişti .
galiba yanlış anlaşıldım.
ben birden fazla cevabı var derken seçeneklerde birden fazla cevap var o yüzden soru hatalı demiyorum. bu tür soruların hepsi arızalıdır çünkü sıradaki sayıyı bağlayan bir kural verilmemiş ama sorulmuş ve matematik buraya istediğiniz sayıyı yazmanızı sağlayan kural bulabileceğinizi söylüyor. bu tür sorularda kural verilmezse ya da en azından kuralla ilgili kısıtlayıcı bir özellik mesela birinci dereceden bir ilişkidir demek gibi bişeyler verilmezse cevabı kişiden kişiye değişen saçma bişey üretilmiş olur.

Fatal zking - ait kullanıcı resmi (Avatar) Fatal zking 19:28 11 Kas 2012 #16

svsmumcu26 - ait kullanıcı resmi (Avatar) svsmumcu26 19:31 11 Kas 2012 #17
konuyu açan kendi soru soruyo hiç bi bakıp teşekkür bile etmiyo insanlık ölmüş insanlık!
Konuyu açanın , açtıktan sonra girip girmediğini nerden biliyorsun?

Fatal zking - ait kullanıcı resmi (Avatar) Fatal zking 19:44 11 Kas 2012 #18
girmiş olsaydı ya bir teşşekkür eder yada online olup olmadığı görünürdü yanlışmı adam
soruyu sorup çekip gitti konu içinde olan herkese sor.

Fatal zking - ait kullanıcı resmi (Avatar) Fatal zking 19:46 11 Kas 2012 #19
Şimdi bile sitede değil bilip bilmeden konuşma.

svsmumcu26 - ait kullanıcı resmi (Avatar) svsmumcu26 19:51 11 Kas 2012 #20
Size , açıklama yapma zorunluluğum olmadığı halde yapıyorum ;

Karşımızdaki bizden yaşça büyük olan bir öğretmenimiz.

İlk  1 2 3 4 Son
Üst Forum
Anasayfa
Yukarı Standart Görünüm