Cobain 23:43 02 Kas 2011 #1
Rasyonel sayılar ile ilgili işlemler ve bilgiler vs. Havuz Problemleri(Kesirli) Tam Sayılar Mutlak değer ve Ebob Ekok ile ilgili geniş bir video(lar) önerebilirmisiniz ? Yada yazılı olarak geniş açıklama yapabilirmisiniz.
Gayet açık ve net anlatabilirmisiniz Matematik Yazılısından 20 Aldım Çok Üzgünüm

ve hiçbirşey bilmiyorum
gökberk 23:45 02 Kas 2011 #2
duygu95 23:45 02 Kas 2011 #3
buradan Çözümlü Sorulara ulaşabilirsiniz.
fyzanur 23:49 02 Kas 2011 #4
nihat taş diye bir site var matematik ders videoları var bence bir bak .
aylin_ 00:00 03 Kas 2011 #5
Bende sanırım yarın 0 alacağım. Tam sayılar konusundan nefret ediyorum ve matematiğim berbaat!
gökberk 00:01 03 Kas 2011 #6 Bende sanırım yarın 0 alacağım. Tam sayılar konusundan nefret ediyorum ve matematiğim berbaat!
Bu şekilde düşünürsen baştan kaybetmişsin
duygu95 00:05 03 Kas 2011 #7
Arkadaşlar, matematiğim kötü ! Ben matematiği yapamıyorum ! , Matematiğim Berbat ! gibi cümlelerle kendinizi matematikten soğutmuş oluyorsunuz. Neden matematiği anlamaya çalışmıyorsunuz. Aylin tamsayılar konusunu anladığından emin misin bence sen o konuyu anlamamışsın anlasaydın ne kadar kolay olduğunu görürdün. Size tavsiyem oturup güzelce anlamaya çalışın. Matematiği anladıkça seversiniz daha önünüzde yıllar var her yıl matematiğin size kabus olmasındansa onu sevmeye çalışıp ilerki yıllar da da içinizin rahat olmasını sağlayabilirsiniz.. Sonra çok büyük pişmanlık duyarsınız benden söylemesi.
Cobain 01:46 03 Kas 2011 #8
Verdiğiniz linker ve urller için çok teşekkür ederim arkadaşlar hepsini deneyeceğim ve duygu abla sana katılıyorm