MatematikTutkusu.com Forumları

Statü

gunespakkan 17:56 20 Mar 2012 #1
Foto nun altında statü(yıldız) var. Onu nasıl yükseltebiliriz?

Serkan A. - ait kullanıcı resmi (Avatar) Serkan A. 18:32 20 Mar 2012 #2
O da mesaj sayısına göre artmaktadır. Ancak orayı artırmak için her konuya mesaj yazmayınız. Gerektiği yerde mesaj yazınız.

gunespakkan 17:26 21 Mar 2012 #3
Mesaj sayılarına göre statüleri verebilirmisiniz?

gereksizyorumcu - ait kullanıcı resmi (Avatar) gereksizyorumcu 17:57 21 Mar 2012 #4
Mesaj sayılarına göre statüleri verebilirmisiniz?
arkadaşlar aşın bunları. statüler nedir bilmiyorum ama diyelimki en ileri seviye A ve en alt seviye Z. Z olsan ne olur A okan ne olur? Moderatör olsan ne olur yeni üye olsan ne olur? lütfen forumu bi incele, birisinin sadece forumdaki statüsü sayesinde diğerlerinden üstün tutulduğu bi örnek gösterebilecek misin? ayrıca da bi gerçeğin altını çizeyim istersen milyon tane mesaj yaz moderatör ya da site sahibi ol bir matematikçifm , ayhaneva, mathematics21, slymnoymak ya da adını yazamadığım hocalarımızın statüsüne forum aracılığı ile gelemezsin.

gunespakkan 18:06 21 Mar 2012 #5
Ben sadece site hhakkında daha çok şey bilmek için sormuştum, merakımdan.Sizi eleştirdiğimden değil.

gereksizyorumcu - ait kullanıcı resmi (Avatar) gereksizyorumcu 18:42 21 Mar 2012 #6
Beni eleştirdiğini falan söylemedim sadece bu uğraşmadınız boş olduğunu not düşmek istedim. bunların yerine forumda soru çözmeyi ve kendi ölçünde diğerlerine mümkün olduğunca yardım etmeyi hedeflemelisin. sonrasında zaten mesajlarının sayısı da o statü denilen şey de artacaktır.

Üst Forum
Anasayfa
Yukarı Standart Görünüm