Serkan A. 01:47 09 Mar 2011 #11 Hocam bu grafiklere nerden bakıyorsunuz?
Alp bu site içindeki istatistikler değil. Bu hizmeti google veriyor ücretsiz. Siteye bir kod ekliyoruz. Bize ayrıntılı istatistikler sunuyor. Siteye kimin hangi ipden, hangi ilden, hangi arama motoru ile hangi kelimeleri arayarak geldiğini, hangi tarayıcı kullandığı, ekran çözünürlüğünü ve işletim sistemi bilgilerini bile veriyor bu kodla.
MatematikciFM 01:58 09 Mar 2011 #12
Bir de öğretmenim, size söyleyecektim de fırsat olmadı. Yeri gelmişken söyliyim. Hangi zaman aralıklarında yoğunluk olduğunu bilebiliyor musunuz? Yani Televizyonlardaki prime-time gibi bir zaman diliminiz var mı?
Serkan A. 02:14 09 Mar 2011 #13
Tabiki hocam 2 yıldır hep aynı.Akşam 18-20 en yoğunj olduğu saatler hiç bir zaman değişmedi.
Ayrıca size sitemize gelen ziyaretçilerden ilginç bir kaç örnek vereyim. googledan aramlarla sitemize gelmiş kişilerin aramlarında bazılarını seçtim. Çok ilginç aramalar var. Bu gün googledan gelen aramalardan seçtiklerim. Her satır farklı bir kişinin yaptığı arama kelimeleridir. Bunlar çok az aranmış ama çok ilginç arama tipleri
9.sınıf tuz problemleri
64ün ebobu
9.sınıf matematik 133. sayfanın cevapları
9. sınıf matematık 138 ve 139 cevapları
denklem yaz cöz
c(5,2)=10 permutasyon
bir karınca 20 metrelik bir direği cevap
bir deponun 6/11 i boştur. depoya 9... ( diye aramış googleda. soru forumda çözüldüğü için bulabilmiş.çok ilginç)
ayda 1500 gram pirinç tüketen bir aile... ( diye aramış googleda. aynı şekilde forumdan bulabilmiş cevabını)
f(x)2x-1__3 ve g(x)=-3x + 2 olduğuna göre ( diye aramış googleda. forumda bi sayfa çı
kmış ama çözümünü bulamamış)
japon öğretmen matematik (diye aramış googleda. ilk sırada forumdaki bir yazı çı
kmış)
p(6,6)=çözümü
hipotenüs kimin nesi
Serkan A. 02:16 09 Mar 2011 #14
En çok bayıldığım arama, "hipotenüs kimin nesi" araması

. İnsan aradığına ulaşmamak için ancak bu kadar garip bir şekilde arayabilir.
gereksizyorumcu 02:25 09 Mar 2011 #15
itiraf ediyorum son aramayı site hit alsın diye ben yaptım
Alp 02:25 09 Mar 2011 #16
Hocam bunları ara ara sohbet bölümünde yayınlasanız süper olur. Hatta sabahları yayınlayın güne mutlu başlayalım
Serkan A. 02:32 09 Mar 2011 #17 itiraf ediyorum son aramayı site hit alsın diye ben yaptım
ciddi olmazsınız

Hocam bunları ara ara sohbet bölümünde yayınlasanız süper olur. Hatta sabahları yayınlayın güne mutlu başlayalım

Olabilir aslında. Acele ile bu kadar buldum 100lerce sayfa arasından. Biraz ayrıntılı uğraşsam daha ne cevherler çıkar.
MatematikciFM 02:36 09 Mar 2011 #18
Hakikaten güzeldi. Gecenin bu saatinde iyi güldürdü beni.
Şu ders kitabının sayfalarını yazıp çözüm aramak garip ama faydalı bir iş. Bakanlık, ortak bir kitapta karar kılsa, onu da yapardık. Gerçi hazıra konmak gibi olacak ama, ne diyeyim. Ölçü kaçtı bir kere. Midemiz bu zamana kadar neleri hazmetmedi ki. Bu zaman kadar milletin işini hazmede hazmede, artık bu tür şeyler etkilemiyor her halde beni.
gereksizyorumcu 02:37 09 Mar 2011 #19
şu ayda 1500 gram pirinç aramasını bence önceden kendi yazdığı ya da gördüğü birşeyi tekrardan bulmak için yapmıştır aksini düşünmek dahi istemiyorum
MatematikciFM 02:39 09 Mar 2011 #20 şu ayda 1500 gram pirinç aramasını bence önceden kendi yazdığı ya da gördüğü birşeyi tekrardan bulmak için yapmıştır aksini düşünmek dahi istemiyorum

Bu da güldürdü beni. Gecenin bu saati güldürük oldum.