*İçten ve dıştan bölme
*İç açıortay dış açıortay
*İki Doğru arasındaki açı
Bu konuları yarına kadar öğrenmem gerekiyor.Yardımcı olabilir misiniz ?
Yazdırılabilir görünüm
*İçten ve dıştan bölme
*İç açıortay dış açıortay
*İki Doğru arasındaki açı
Bu konuları yarına kadar öğrenmem gerekiyor.Yardımcı olabilir misiniz ?
ne yapalım? Koskoca konuyu mu anlatalım?
son güne bırakmamalıydın.
internetteki videoları falan izle.
Savaş tamam sakin ol yardım edemeyecek kadar meşgulsen meşgulum yaz geç.Yani yardımcı olmak zorunda değilsin ki ... Tek görevin soruları yanıtlamak sanırsam forumda .svsmumcu26'den alıntı:ne yapalım? Koskoca konuyu mu anlatalım?
son güne bırakmamalıydın.
internetteki videoları falan izle.
Yok , kızmadım yanlış anlamışsın. :)bhenbatu6'den alıntı:Savaş tamam sakin ol yardım edemeyecek kadar meşgulsen meşgulum yaz geç.Yani yardımcı olmak zorunda değilsin ki ... Tek görevin soruları yanıtlamak sanırsam forumda .
Ayrıca öyle bir yetkim yok.
Asıl takıldığım şey , kaç gün önceden haber verilir de öğrenciler neden son güne bırakır? Bu konularda o kadar çok soru tipi var ki...
aynen savaş haklı baska dersleri bırakabilirsiniz de geometriyi son güne bırakmayın
Bide geçen gün bi arkadaş "whatsapp" dan yardım adın deyince...
Üzerine oldu bu konu.
Arama motoruna yaz bakalım iç açıortay diye falan pek çok çözülmüş soru çıkar.
Bunun yanında "matematikformülleri" başlığında bu açı ortay teoremini adam gibi kanıtlamışız onlara da bakabilirsiniz.:)
Konuyu anladım sayılır biraz kendim çalıştımda yapamadığım soruları falan resim çekip atarsam bir sorun olmaz değil mi? Birde geometrik yerle ilgili sorular var mı arşivde ben göremedim.svsmumcu26'den alıntı:Bide geçen gün bi arkadaş "whatsapp" dan yardım adın deyince...
Üzerine oldu bu konu.
Arama motoruna yaz bakalım iç açıortay diye falan pek çok çözülmüş soru çıkar.
Bunun yanında "matematikformülleri" başlığında bu açı ortay teoremini adam gibi kanıtlamışız onlara da bakabilirsiniz.:)
Geometri soruları (şekil gerektiriyorsa) resimle eklenebilir tabii.bhenbatu6'den alıntı:Konuyu anladım sayılır biraz kendim çalıştımda yapamadığım soruları falan resim çekip atarsam bir sorun olmaz değil mi? Birde geometrik yerle ilgili sorular var mı arşivde ben göremedim.
İçten Dıştan bölmeyi şekil olarak içten bölme deyince nasıl ıfade ettıgımızı anlamadım yardımcı olabilir misin savas ?
sınavın geçti mi?
Halen geçerliyse anlatayım.
Geçti sağol savaş öğrendim konuları yaptım soruları : ) İçten dıştan bölme sorusunda C dıştan bölen diyordu ben yine dıştan bölcek şekilde aldım sağ taraftayı sol dıştan bölcek şekilde alıp soruyu çözdüm ozaman halen doğru oluyor mu ?https://img855.imageshack.us/img855/...t10042013b.png