bhenbatu4 21:01 13 Eki 2012 #1
Arkadaslar bugun dershane sınavım vardı kac gundur
mat calıstım yaparım dedım bır sorular geldı hıcbırını yapamadım neredeyse napmam gereklı onları kapatmam fullemem ıcın?tavsıye verebılecek;10.sınıf
gökberk 21:37 13 Eki 2012 #2
Demek ki yanlış çalışıyorsun. Ne şekilde çalıştın da olmadı?
ayhaneva 00:58 14 Eki 2012 #3
ters giden bir durum var, birebir etüt al
en yakınındaki öğretmenden, eğer durumunuz müsaitse uzman birinden 3-5 saat özel takviye al, konulara bakış açın değişir.
svsmumcu26 01:02 14 Eki 2012 #4
senin hatanın ne olduğu çok açık şekilde belli oluyor zaten.Başlıca gözlemlediklerim şunlar , bi soru çözemiyince çıldırıyorsun resmen bunu yapma öğrenmeye devam et.bunu yapan birisi mutlaka atıyorum test çözerken yanlış çıkan soruya karşılık şöyle bi düşünce içine girer "he bunu dikkatsizlikten yaptım (sonuç yanlış olduğu halde) ama doğru kabul edeyim" şeklinde bi düşünce içine girilebilir sakın olaki böyle bi düşünceye girme senden türkiye 1.si olmanı isteyen yok.yada olabilirsinde o senin çalışmana hevesine bağlı.tabikide ilk başları yanlışların olacak bu yanlışlarından hatalarını gözlemle sor kendine neyi yanlış yapıyorum ? ezberemi çalışıyorum ? yada vs.kendinde eksik olduğu şeyleri otur düşün ne yapacağını kararlaştır.kolay kitaplardan çözme başla zor sorularla devam et.biz burdayız yardım için..
ayrıca fazlada hırs yapma hatta hiç hırs yapma bence buda sende bulunuyor.hırs yaparsan kör olursun resmen sadece onu bunu geçmeye çalışırsın bu şekildede hiç bi dersi tam öğrenemezsin.