İdare etçen diyorsun bir de ya :) Ellerine sağlık bu sorularla beraber çözemediğim soru kalmadı neredeyse soru bankasında polinomla ilgili :)
Yazdırılabilir görünüm
İdare etçen diyorsun bir de ya :) Ellerine sağlık bu sorularla beraber çözemediğim soru kalmadı neredeyse soru bankasında polinomla ilgili :)
Yuh nisa 12test çöz konuyu böyle savaştan daha iyi yaparsın o derece.d ben daha 4test anca cozmusumdur. Carpanlara ayırmaya gectım.nisa587'den alıntı:unutur muyum hiç aklımda da, başka sorulara daldım biraz :o sağolsun hocamız hafta sonu ödevi diye 12 tane test verdi de.onları çözüyorum bakalım şimdilik iyi gidiyor :)
Başarılar dilerim.Böyle arkadaşlarımızında başarılı olması beni mutlu ediyor :) Rica ederim ayrıca.İstediğin her an , her zaman burdayım :)nisa587'den alıntı:İdare etçen diyorsun bir de ya :) Ellerine sağlık bu sorularla beraber çözemediğim soru kalmadı neredeyse soru bankasında polinomla ilgili :)
Çarpanlara ayırmaya geçmek için 4 test az değilmi :) birazcıkın :)bhenbatu4'den alıntı:Yuh nisa 12test çöz konuyu böyle savaştan daha iyi yaparsın o derece.d ben daha 4test anca cozmusumdur. Carpanlara ayırmaya gectım.