ben sitenin yeni takipçisiyim yararını görüyorum ve sizdende yardım istiyorum bende yapabildiğim kadarıyla yardımcı olucam bu güzel dayanişma örneğine destek vericem birde ben sitenin hocalarını bilmiyorum bana hocaları tanıtan msj atabilirmisiniz
ben sitenin yeni takipçisiyim yararını görüyorum ve sizdende yardım istiyorum bende yapabildiğim kadarıyla yardımcı olucam bu güzel dayanişma örneğine destek vericem birde ben sitenin hocalarını bilmiyorum bana hocaları tanıtan msj atabilirmisiniz
alp hocamızın dediği gibi (!) burda hepimiz hoca sayılırız bir gün ben senden birşeyler öğrenirim bir gün sen benden bişeyler öğrenirsin
Selin hoşgeldin. Umarım faydalı olur çalışamlarımız. Forum yardım bölümüne mutlaka bak. Forumun kullanımı ile ilgili videolar var.
gizemli95 çok yardımcı bir arkadaş. Onunda yardımı dokunacaktır. Forum yönetimi için buraya bakınız ayrıca. MatematikciFM ve paradoks12 öğretmen arkadaşlarda bir çok sorunuza yardımcı olacaklardır.
hocam teşekkür ederim ama 75 değil 95 doğum yılıma görer yapmıştımda 75 biraz fazla oluyor
ö.d hocam hiç sorun değil şakasına söylemiştim zaten ha 95 ha 75 ne fark eder
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeee FENERBAHÇE şAMpİyOn
sözel düşmanı demek istiyor sanırım tamam sevmiyor olabiliriz ama düşmanlık falan yok lütfen
yada hocam sanırım bize sözel özürlü demek istiyorda olabilir
Foruma üye olmana gerek yok! Facebook hesabınla yorumlarını bekliyoruz!