MatematikTutkusu.com Forumları

Merhaba !

antipopcr7 - ait kullanıcı resmi (Avatar) antipopcr7 22:14 29 Eki 2010 #1
bu siteye baktığımda çoğu kişinin matematiğinin üst düzeyde olduğunu gördüm. çevemdekiler zeki olduğumusöylüyorlar evet zekiyim ama bunu geliştirmek istiyorum ve bu benim elimde. bu sitenin bana faydası olucağını düşünüyorum. adım Büşra en sevdiğim futbolcu Cristiano Ronaldo, Galatasaraylıyım, en sevdiğim lig La Liga ve 16 yaşındayım.

Serkan A. - ait kullanıcı resmi (Avatar) Serkan A. 23:53 29 Eki 2010 #2
Merhaba Büşra. Hoşgeldin. Sitemiz sadece matematik üzerine bir site. Bir çok site gibi her telden içerik bulundurmuyoruz. Sadece matematik üzerine yoğunlaştığımız için bu da üyelere farklı konularda bilgi ve yardım sağlayacaktır. Ağırlıklı olarak matematik soruları üzerinden paylaşım yapıyoruz. Forumuzu gezersen zihnini açacak sorular mutlaka göreceksin. Bilgin dahilindeki sorulara cevaplar ver mutlaka ki daha çok paylaşım olsun.

3.141592653589 - ait kullanıcı resmi (Avatar) 3.141592653589 23:56 29 Eki 2010 #3
matematik ve diğer pozitif bilim dallarında zekiğini geliştirmek istiyorsan bol bol problem çözüp,çözümleri olan problemleri anlamaya çalışarak kitap okuyarak beynini git gide biraz daha zorlayıp hücrelerin gelişimini artırabilirsin.

gereksizyorumcu - ait kullanıcı resmi (Avatar) gereksizyorumcu 00:11 30 Eki 2010 #4
merhaba
Galatasaraylılara gıcıklık olsun diye özel sorulu karşılama yapıyoruz.
buyrun burdan (La Liga 'da kaçıncı hafta oynanıyor?)

antipopcr7 - ait kullanıcı resmi (Avatar) antipopcr7 20:58 19 Kas 2010 #5
hepinize teşekkür ederim sıklıkla siteyi geziyorum ve gerçekten paylaşımlarınızın çok güzel,faydalı olduğunu söylemeliyim ..