MatematikTutkusu.com Forumları

Merhaba!

onbirnumara 19:21 03 Eyl 2014 #1
Merhaba, adım Serhat. Bu sene 11. sınıfa geçtim. Kendimden bahsetmek gerekirse eğer bugüne kadar hep derslerine çalışmış bir öğrenciyim. Genellikle emeğimin karşılığını dönem ve sene sonlarında Takdir belgesi ve yüksek notlarla aldım. Bir TM öğrencisiyim. Matematik ve Geometrim en düşük derslerim. Ancak bu sene tamamen kendimi hazırladım ve önümüzdeki yılki sınav için geçen sene artırdığım çıtayı biraz daha artırdım.

Bu yaz başında biraz tekrar yapmıştım. Dün itibari ile de geçen seneyi deneme sınavları ile tekrar etmeye başladım. Yardımlarınıza ihtiyacım olduğu için kayıt oldum. Sorularıma vereceğiniz cevaplar için şimdiden çok teşekkür ederim.

onurcalis - ait kullanıcı resmi (Avatar) onurcalis 20:41 03 Eyl 2014 #2
Ancak çalıştığım zaman, kendimi verdiğim zaman başarılı olduğumun ve her türlü soruyu çözebileceğim çevremdeki arkadaşlarım gibi artık bende farkındayım. Fakat çalışmadığım zamanda konuları daha önce görmemiş gibi hemencecik unutabiliyorum.
Bu kesinlikle yanlış bir düşüncedir kanımca çünkü yazılıların, yılsonu notun yüksek olabilir ama böyle bakıp bu hiçbişey yapamaz dediğin bir arkadaşının hiç bilmediği bir konu ile ilgili konu anlatımı ver çalışsın kendini vererek sonra 1-2 test ver bak nasıl yapıyor. Sadece senin için olan birşey değil bu iş. Zeki olmak burda bir faktördür, 9.sınıf-10.sınıf'tan temeli olmak bir faktördür ama ÇALIŞMAK en önemli faktördür. Yani sen hiç bilmediğin bir konu ile ilgili 1 saat çalış sonra sınıfının en kötü öğrencisi de aynı konuya 1 saat çalışsın. İşte 20 soruluk bir test çözün aranızda çok fark olmadığını görürsün anlarsın

Enesemre - ait kullanıcı resmi (Avatar) Enesemre 20:42 03 Eyl 2014 #3
Hoşgeldin Serhat.

onbirnumara 22:04 03 Eyl 2014 #4
Hoşgeldin Serhat.
Hoşbulduk.

duygu95 - ait kullanıcı resmi (Avatar) duygu95 01:14 04 Eyl 2014 #5
Hoşgeldin, başarılarr...

ajanyumusakg - ait kullanıcı resmi (Avatar) ajanyumusakg 11:55 04 Eyl 2014 #6
Hoşgeldiniz

kingwalter - ait kullanıcı resmi (Avatar) kingwalter 01:14 05 Eyl 2014 #7
Hoş geldiniz

onbirnumara 01:21 05 Eyl 2014 #8