Merhaba arkadaşlar foruma çoktandır üyeyim ama aktif değildim matematik temelim hiç yoktu, geçen yıldan başladım az çok öğrendim bir kaç şey, neyse bu yıldan kpss önlisans 2014 çalışmalarına başladım, dersaneye felan da yazıldık, hocayı da pek gözüm tutmadı zaten bitsede gitsek havasında adama soru soracağım ortadan ışık hızıyla kayboluyor randevu felan alacakmışız zaten dersaneye hayatımda ilk defa yazıldım itiraf etmeliyimki şimdiden ortada mal gibi kalacağımı az çok tahmin edebiliyorum bu dersaneye bakacak olursam bu yüzden sadece denemeler, konu tekrarları ve rekabet için gideceğim benden iyi bilirsiniz işte...
Lafı toparlayacak olursam arkadaşlar matematik'te günde 100 soru çözmeyi hedefliyorum bitirdiğim konulardan, haliyle dersane hocası çözemediklerimden 5 tanesini bile çözeceğini sanmıyorum(!) dedim ya gıcık oldum gözüm de tutmadı , başka forumlara koyuyorum ama 3-4 gün sonra üstünkörü çözümler geliyor, bende ne yapsam ne etsem derdindeyken, bura aklıma geldi tekrar geçen yıl basit soru sormuştum açıklayıcı biçimde anlatmışlardı ve ilermiştim iyi kötü.
Şimdi ise benim için burayı önemli kılan şey gün içinde çözemediğim soruyu buraya yazmak ve gün içinde cevap alabilmem zaten başlıklarda da admin belirtmiş bunu, gün içinde çözdürmessem ve not edip öğrenmessem o soru tipini unutuyorum ve daha sonra karşılaştığımda tökezliyorum bu yüzden yardımlarınıza ihtiyacım çok var.