iijessy 00:23 26 Tem 2013 #1
Herkese selam, anadolu öğretmen lisesinde okuyorum son sınıf öğrencisiyim. Yoğun bir tempoyla çalışıyorum. Şans eseri buldum bu siteyi ve üyeler sorularla bayağı ilgili bu çok hoşuma gitti. Sorularımı olabildiğince sizlere sormaya çalışacağım.
Furkan61 00:28 26 Tem 2013 #2
O yoğun tempo önümüzdeki Hazirana kadar bâki kalır inşallah. Hoş geldin.
iijessy 00:30 26 Tem 2013 #3
O yoğun tempo önümüzdeki Hazirana kadar bâki kalır inşallah. Hoş geldin.
Kalacağına can-ı gönülden inanıyorum. Hoşbulduk.
sinavkizi 00:58 26 Tem 2013 #4 Aleyküm selâm. İsmini bilmiyoruz ama hoş geldin, sefâlar getirdin bize.
Aradığını aramızda bulacağını düşünüyorum. Seni temin ederim ki, hep bizimle olursan temponu da kaybetmezsin. Biraz olsun sıcakkanlı isen ve arkadaşlıklara da kapalı değilsen, "bir mesaj gönderse de iki lafın belini kırsak" dediğin dostların da olur. Bence burası seni mutlu edecek. Forum kurallarını tatbik etmen de keyfimize kâfidir. Zâten, nâm-ı diğer Kara Melek seni uyarır. Haydi kolay gele.
svsmumcu26 01:25 26 Tem 2013 #5 Zâten, nâm-ı diğer Kara Melek seni uyarır.
O 'kara melek' ile betimlenen zat-ı muhterem ben mi oluyorum cancağzım?
Adımız bile çı
kmış.
Hoşgeldiniz.İsminiz nedir?
Ttretn 01:37 26 Tem 2013 #6
yo yo yo sayısalcı mısın?
svsmumcu26 01:39 26 Tem 2013 #7 yo yo yo sayısalcı mısın?
'yo yo yo'?
Kime dediniz?
iijessy 01:44 26 Tem 2013 #8 O 'kara melek' ile betimlenen zat-ı muhterem ben mi oluyorum cancağzım?
Adımız bile çı
kmış.
Hoşgeldiniz.İsminiz nedir?
Kara meleğin sen olacağın konusunda hak veriyorum arkadaşa. Geldiğim gibi senden uyarı aldım.

))
Bu arada adım Melek.
svsmumcu26 01:46 26 Tem 2013 #9 Kara meleğin sen olacağın konusunda hak veriyorum arkadaşa. Geldiğim gibi senden uyarı aldım.

))
Bu arada adım Melek.
Hı
mm... Neyse,demek ki en ufak bir hatayla bile ilgileniyorum.Forumun düzeni açısından fevkalade iyi bir durum bu.
Peki Hoşgeldin 'Melek'
Bir hedefin var ?
iijessy 01:53 26 Tem 2013 #10 Hı
mm... Neyse,demek ki en ufak bir hatayla bile ilgileniyorum.Forumun düzeni açısından fevkalade iyi bir durum bu.
Peki Hoşgeldin 'Melek'
Bir hedefin var ?

Olmaz mı

Moleküler biyoloji ve genetik düşünüyorum. Olmazsa işletme, endüstri mühendisliği arasında gidip geliyorum.