MatematikTutkusu.com Forumları

Merhabalar...

1 2 3 Son
Million - ait kullanıcı resmi (Avatar) Million 23:33 03 Tem 2013 #1
Selam arkadaşlar ben Hüseyin.Ankara da yaşamakta olup bu yıl 11.sınıf olacağım.
Ankara Atatürk Lisesi'ndeyim. Bilen bilir ülkemize oldukça yararı dokunan pek çok kişi bu okuldan çıkmıştır.Ünlü mezunlarımızdan bir kısmı bknz.Kategori:Ankara Atatürk Lisesi mezunları - Vikipedi
Her neyse kendimi tanıtmaktan çok okulumu tanıttım sanırım
Bu forumun yardımlaşma ortamının gerçekten iyi olduğun farketmem üzerine kayıt olmuş bulunmaktayım.Umarım ben sizden,siz de benden layığıyla yararlanırsıız.
Teşekkürler...

Furkan61 - ait kullanıcı resmi (Avatar) Furkan61 00:50 04 Tem 2013 #2
Sanırsam bu forumda biri daha sizin okuldandı. Bu sene yine sizin okuldan biri derece yapmıştı LYS'de.

Hoş geldiniz.

sinavkizi 00:56 04 Tem 2013 #3
Sanırsam bu forumda biri daha sizin okuldandı. Bu sene yine sizin okuldan biri derece yapmıştı LYS'de.

Gazi Anadolu Lisesi ndendi, Alp50

Million - ait kullanıcı resmi (Avatar) Million 01:00 04 Tem 2013 #4

Hoş geldiniz.
Hoş bulduk...
Ygs de 11.miz,lys de 32.miz var işte en iyi karıştırmış olmalısın.

Furkan61 - ait kullanıcı resmi (Avatar) Furkan61 01:06 04 Tem 2013 #5

Gazi Anadolu Lisesi ndendi, Alp50
Tamam buldum bizim Gökberk ile karıştırmışım. O bu lisenin anadolu versiyonundanmış.

Hoş bulduk...
Ygs de 11.miz,lys de 32.miz var işte en iyi karıştırmış olmalısın.
Evet yine Ankara Atatürk Anadolu ile karıştırmışım. Oradan dil birincisi çıkmış.

Hem 11, 32 falan derece değil mi yahu?

Million - ait kullanıcı resmi (Avatar) Million 01:07 04 Tem 2013 #6
Siz hangi okullardansınız ? Biraz kendinizden bahsedin gençler

Million - ait kullanıcı resmi (Avatar) Million 01:09 04 Tem 2013 #7
Tamam buldum bizim Gökberk ile karıştırmışım. O bu lisenin anadolu versiyonundanmış.

Evet yine Ankara Atatürk Anadolu ile karıştırmışım. Oradan dil birincisi çıkmış.

Hem 11, 32 falan derece değil mi yahu?
Benim kendi derece çerçevem ilk 3den ibaret.Gerisi bağlamaz açıkçası Tabiki onlara da kötü demiyorum yani,yanlış anlaşılma olmasın.

sinavkizi 01:10 04 Tem 2013 #8
Siz hangi okullardansınız ? Biraz kendinizden bahsedin gençler

Frzal
(hem Genç mi Genş mi )

Furkan61 - ait kullanıcı resmi (Avatar) Furkan61 01:11 04 Tem 2013 #9
Benim kendi derece çerçevem ilk 3den ibaret.Gerisi bağlamaz açıkçası Tabiki onlara da kötü demiyorum yani,yanlış anlaşılma olmasın.
Yok canım niye yanlış anlaşılsın da; emin ol ilk yüzde ilk üçten daha iyi olanlara rast gelmek mümkün.

sinavkizi 01:12 04 Tem 2013 #10
Yok canım niye yanlış anlaşılsın da; emin ol ilk yüzde ilk üçten daha iyi olanlara rast gelmek mümkün.

Daha da açabilirsek,
İlk 1 milyonda da rastlamak mümkün...Yine kriter değiştireceğim geldi, kusuruma bakmayın

1 2 3 Son