BarisOzgen 23:47 23 Tem 2012 #1
İyi günler.
Ben lise hayatı boyunca ders çalışmamış bir sözel öğrencisiyim.
Çalışmadan geçirdiğim yılların ardından 12. Sınıfa geçmiş bulunmaktayım.
İlkokul yıllarında matematiğimin oldukça iyi olmasına rağmen özel hayatımdaki bazı sebeplerden dolayı bu ilgimi kaybettim
1 hafta önceye kadar 5 yıl boyunca yapmış olduğum meslek sayesinde matematik mantığımın geliştiğini anladım.
Son 1 hafta içinde mesleğimi üniversite diplomasıyla beraber yapma kararı alarak
mesleğime ara vererek ders çalışmaya başladım.
Girmek istediğim bölüm bilgisayar mühendisliği olmasından dolayı bu kararımı paylaştığım kişilerce gerçekten zor bir hedef belirlediğim yorumunu aldım.
Ailem gerekirse vakıf üniversitesi masraflarımı karşılamaya hazır lakin ben vakıf üniversitelerini son çare olarak düşünüyorum.
Geç olsa bile günde 2 saat matematik 1 saat sessiz okuma 1 saat de ingilizce çalışarak
temelimi atmaya başladım.
Yapmak istediğimin ciddiyetini aldım ve yola çıktım. Bu yolda sizlerin de eşliğinde başarıya ulaşacağıma inanıyorum. Dershane olarak eve yakın olmasından dolayı Uğur Dershanesini Seçtim ve yarın başvuracağım.
Okuduğunuz İçin Teşekkür Ediyorum..
gökberk 23:56 23 Tem 2012 #2
Yapamadığınız sorulara seve seve yardımcı oluruz, hoşgeldiniz
seda bozdemir 02:43 24 Tem 2012 #3
hoşgeldin aynı durumdayız
Little Hill 18:29 03 Ağu 2012 #4
Merhaba kolay gelsin şimdiden, çok çalışmalısınız.
mürşde 00:29 06 Ağu 2012 #5
Ben imkansızın olmadığnı düşnenlerdenm sadce önemli olan kafanzdaki engelleri kaldırmanız ve yapabilceğnize inanmanız... Arkadaşm sölemşti 'hayatta bi isteğn gerçekleşmiyorsa onu gerçekten istemediğndendir.gerçekten istemş olsaydın gerçkelşrdi' yaşamda da aşağı yukarı istedğm şeyler büyk oranda gerçkleşmş
tr ama gerçekten istediklerm çook istedklerm hani dilmle değlde bi tabir vardır canı gönülden istedklerm... Umarm sizin de öyle olur... Hedef belirlemek lazım ama hedefe takılmayın bence amacınız ya da düsturunuz 'elinden geleni yapma' politikası olsun çok da iyi sonuç veriyo... Gücünüzün bittiği yerde 'elimden geleni yapmıştım' diyosunuz... Ferahlıyosunuz

Günde 2 saat matematik bana biraz az geldi tabiyki herkesn temeli anlayış kabiliyeti farklıdır ama ben günde çoook 2 saatleri matematik başında harcamşmdır sıfırdan başlayan biri olarak... Herşey gönlünüzce olması dileklermle
tubicik 00:38 06 Ağu 2012 #6
basarırsın bende sözelden mezunum üstelik dogru dürüs okula bile gitmedimhalimi sen düşün...ve bnde sınava mf4 ten girecegim.
ilk basta kendin inan! iste! sonra gerisi gelir zati..kazanırsın eminim