MatematikTutkusu.com Forumları

Merhaba!!!

tncyvz 23:41 05 Şub 2012 #1
Merhaba sevgili hocalarım ve arkadaşlarım. İnternette matematik soru çözümü ararken bu siteyi buldum ve çok beğendim anında üye oldum. hazır fonksiyonlarla ilgili yapamadığım sorular da vardı onları da 9.sınıf bölümünde sordum. gerçekten çok güzel bir site. bu arada 9.sınıf öğrencisiyim. bu sitede emeği geçen tüm hocalara ve öğrencilere çok teşekkür ediyorum şimdiden daha yeni üyeyim ama kısa zamanda alışacağıma inanıyorum şimdiden herkese çok teşekkürler

duygu95 - ait kullanıcı resmi (Avatar) duygu95 00:11 06 Şub 2012 #2
Hosgeldiniz.

dimar - ait kullanıcı resmi (Avatar) dimar 00:11 06 Şub 2012 #3
hoş geldin 9.sınıf çok önemlidir sıkı tutmanı tavsiye ederim.

tncyvz 00:52 06 Şub 2012 #4
evet biliyorum 9. sınıfın çok önemli olduğunu zaten işi şimdiden sıkı tutuyorum okul birincisiyim takdir + onur belgesi ve 96 ortalamayla birinci dönemi bitirdim arkadaşlar derste anlamadıkları konuları ve yapamadıkları soruları bana soruyolar özellikle mat. ve geo. sınavlarından bir ders önce hocalar bizi çalışalım diye serbest bırakırsa hocanın masası bomboş oluyo hoca dinleniyo benim sıramın etrafına tüm sınıf doluşuyo çok rahat ettim bu dönem 2.dönem de böyle yapçam bu site benim için çok iyi oldu zaten ygs ve lys de zorlanmıcağımı düşünüyorum bakalım hayırlısı.... herkese teşekkür ederim...

gökberk - ait kullanıcı resmi (Avatar) gökberk 20:09 06 Şub 2012 #5
Hoşgeldin, tebrik ederim umarım başarıların devamı da gelir.

mürşde - ait kullanıcı resmi (Avatar) mürşde 05:55 07 Şub 2012 #6
Biz de sana teşekkür ederz canım...
Aramıza hoşgeldin

Sosyal_Bilimci 15:01 07 Şub 2012 #7
hoşgeldin