zeyno 01:04 26 Mar 2011 #21
bence kesinlikle yarıyor ,bu arada ben P.D.R istiyorum inş olur
inşallah.ben de psikoloji ile pdr arasında düşünüyorum ama daha çok psikoloji istiyorum hastanelerde çalışma imkanı da varr
zeyno 01:06 26 Mar 2011 #22
Matematik isteyen yokmu

isteyen var da imkan yok maselef
duygu95 01:08 26 Mar 2011 #23
Psikoloji eşitağırlık değil mi ?
zeyno 01:09 26 Mar 2011 #24 Psikoloji eşitağırlık değil mi ?
ewt
duygu95 01:12 26 Mar 2011 #25
Sözel dersleride bir sevemedim

çok sıkılıyorum genel kültür olarak öğreniyorum artık o zaman zevkli olabiliyor ama yine de çok çalışmasamda yapabiliyorum .. Türkçe soruları çok önemli sanırım
YGS-
LYS de
zeyno 01:15 26 Mar 2011 #26 Sözel dersleride bir sevemedim

çok sıkılıyorum genel kültür olarak öğreniyorum artık o zaman zevkli olabiliyor ama yine de çok çalışmasamda yapabiliyorum .. Türkçe soruları çok önemli sanırım
YGS-
LYS de
kesinlikle türkçe çok önemli hele eşit ağırlıkta puan getirisi çok yüksek.benim tarihim çok iyi değil ama türkçe,matematik ve özellikle geometriyle o farkı kapatabiliyorum.
paradoks12 03:14 26 Mar 2011 #27
umarım herkes emeğinin karşılığını alır, şuanda sınava kaç kişi giriyor bilmiyorum ama bizim zamanımızda 1,5 milyon kişi civarında giriyordu ve sadece 250-300 bin kişi alınıyordu, daha çok hak edipte elenenler olmuştur muhakkak, inşallah bu tür durumlar yaşanmaz ve kimseyede haksızlık edilmemiş olur
MatematikciFM 09:30 26 Mar 2011 #28
Ben sınav gecesi, gece 1 e kadar okey oynamıştım. Sabah da kalktım sınava gittim. Relax olun. Takmayın kafanıza tokadan başka bir şey.
Her şey olacağına varıyor. Bu gün çalışmanızı tavsiye etmem. Beynizi yormayacak, dinlendirecek şeylerle meşgul olun. Hatta bugün sınavı unutun. Yarın sınavınız yokmuş gibi davranın. Benim gibi yapmayın, Akşam erken yatın. Moralli ve dinlengin bir beyinle sınava girin. Sınavın son dakikasına kadar bütün duygularınızı dondurun. Özellikle, stres, üzüntü ve sinirlenme huylarınızı uyuşturun. Sınavdan çıktıktan sonra da, sınavınız nasıl geçerse geçsin, Kendinize, bir arazi bulun, avazınız çıktığı kadar haykırın. Bir yılın stresini ancak, tam olarak böyle atabilirsiniz bence.
Herkese başarılar.
gereksizyorumcu 10:10 26 Mar 2011 #29 Akşam erken yatın. Moralli ve dinlengin bir beyinle sınava girin. Sınavın son dakikasına kadar bütün duygularınızı dondurun. Özellikle, stres, üzüntü ve sinirlenme huylarınızı uyuşturun.
her ne kadar sınav stresinin nedenini hiçbir zaman çözememiş olsam da sınav stresi diye bişeyin varlığını kabul ediyorum.
ama hocam
Kendinize, bir arazi bulun, avazınız çıktığı kadar haykırın. Bir yılın stresini ancak, tam olarak böyle atabilirsiniz bence.
bunu yapacağıma önce kendimi sonra hepinizi intihar ederim daha iyi
sonuç olarak hocamızın dediği gibi fazla takmaya değmez elinizden geleni yaptıysanız sorun yok demektir, yok elinizden geleni yapmadıysanız zaten bu saatten sonra ya da sınav sonrasında hayıflanmanın hiçbir faydası yok. sınavınız iyi de geçse kötü de geçse önünüze bakarsınız, sıradaki sınava hazırlanmaya başlarsınız, nihayetinde hergün yeni bir sınav değil mi?
MatematikciFM 11:11 26 Mar 2011 #30
bunu yapacağıma önce kendimi sonra hepinizi intihar ederim daha iyi

Niye, çok mu abes geldi?
Ben çok ciddiyim. Sınavın, insan üzerinde oluşturduğu baskının; hem öncesiyle, hem de sınav esnasındaki gerilimiyle, insanda neleri değiştirdiğini, hangi dengeleri bozduğunu düşündüğümüzde, hele konsantrasyonun insan üzerinde bıraktığı ağırlığı da hesaba katarsak,, sadece sınavın bitmesiyle, insanın ağırlıktan kurtulacağını, dengelerin yerine oturacağını zannetmiyorum. Bazen insanın, bir kaç dakikalığına da olsa, zararsız çılgınlıklara da ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Bana göre bu da ruhun bir ilacı. Hele böyle bir yoğunluktan sonra, insanın bünyesi, fazlasıyla hakediyor bunu.