MatematikTutkusu.com Forumları

Matematik aramlarında durumlar

Serkan A. - ait kullanıcı resmi (Avatar) Serkan A. 01:43 25 Şub 2011 #1
Sitemize soru çözümüne yardımcı olan arkadaşlara çözdüğümüz soruların öğrencilere nasıl ulaştığından bahsetmek istiyorum.

Ben bir çok konuda çözülen soruları özel etiketleme sistemi ile kategorize ediyorum.

Örneğin faktöriyel ile ilgili soruları Faktöriyel Soruları ve Çözümleri şeklinde ve 9.sınıf Faktöriyel Çözümlü Sorular şeklinde tasnif ediyorum.

Sonra bu yaptığım sayfaları googleın tarayacağı şekilde ayarladıktan sonra googleda öğrencilerin yaptığı "9. sınıf faktöriyel soruları" ve "faktöriyel soruları ve çözümleri" aramalarda çıkarmış oluyoruz. Bu ve buna benzer yüzler soru araması oluyor googleda.

Kitaplarda bir testen başka çözümlü soru olmadığı için çözümlü sorular çok aranıyor.

Burada yaptığım tasnif sayesinde çözdüğümüz sorular matematiktutkusu.com sitesi açık kaldığı sürece onbinlerce kişiye daha ulaşmış oluyor.

Emeğinize sağlık.

Serkan A. - ait kullanıcı resmi (Avatar) Serkan A. 01:48 25 Şub 2011 #2
Ayrıca bu kategorize ettiğim sayfaları, forum anasayfasından özel bir link ile konu başlıklarına göre sıralanmış bir listeyi foruma girmiş herkese görebilecek.

MatematikciFM - ait kullanıcı resmi (Avatar) MatematikciFM 01:48 25 Şub 2011 #3
Ne kadar kişi öğrenirse o kadar mutlu oluruz.
Emeğimiz, boşa gitmesin bu bize yeter.

Serkan A. - ait kullanıcı resmi (Avatar) Serkan A. 01:51 25 Şub 2011 #4
Hocam zaten ayda 400.000 ila 600.000 kişi arası ziyaretçimiz oluyor. Birde bu forum sayesinde seneye daha fazla bir hite kavuşacağımız kesin. Bunlar arşiv niteliğinde çalışmalar oluyor.

MatematikciFM - ait kullanıcı resmi (Avatar) MatematikciFM 01:54 25 Şub 2011 #5
Teknolojinin gücü. Sınıfta 30 kişiye anlatıyorsun. Burada bilmem kaç yüz bin.

safya47 - ait kullanıcı resmi (Avatar) safya47 02:12 25 Şub 2011 #6
Emeğinize sağlık hocam gerçekten böyle bir site kurduğunuz için sizlere ve soru çözümünde yardımcı olan arkadaşlara özellikle hocalarımıza kendi adıma çok teşekkür ediyorum.Bu site sayesinde bir çok eksiğimi tamamladım

hilal akbulut - ait kullanıcı resmi (Avatar) hilal akbulut 02:17 25 Şub 2011 #7
siteye üye olalı henüz iki gun oldu ama bu kadar kısa sürede bir sürü eksik tamamladım hem siteyi kuran hocalarımıza hemde iki gündür sorularıma cevao yazan arkadaşlara sonsuz teşekkürler.

Üst Forum
Anasayfa
Yukarı Standart Görünüm