matsever63 02:31 17 Kas 2013 #1
10.sınıfın sonlarına kadar büyük konuştum.aşık olmam dedim ama sanırım aşık oldum.Sanırım o bana daha çok aşık ya da ben öyle sanıyorum.derste bana bakmak için sürekli fırsat kolluyor.
Hatta sıraya başını koymuş beni seyrediyordu bende arkadaşlarla sohbet ediyordum döndüm ve göz göze geldik.gözünü kaçırmadı aksine bakışlarını bir an kesmedi bile o gözümün içine bakıyor ama ben derslerimi ihmal ederim diye içimdeki aşkı sürekli baltalamaya çalışıyorum.
hele ki böyle önemli bir dönemde.Ne yapmalıyım acaba hiç bilmiyorum.kız sürekli benle konuşmak için fırsat kolluyor.3-4 kez konuştuk öyle havadan sudan benle konuşurken hep saçıyla oynuyor garibim

Şimdi diyeceksiniz ki :ee bundan bizene ve haklısınız

Sorum şu: Ben ne yapacağımı bilmiyorum bana rehberlik edin kafayı yiyecem
MKE 02:59 17 Kas 2013 #2
Valla ben aşık olana laf anlatabileni görmedim

Konuşmak en iyi çözümdür
matsever63 03:03 17 Kas 2013 #3
1)bende konuşacak cesaret yok
2)konuşursam ve oda bana aşıksa iş daha da kötüye gider
3)aşık değilse kendimi mal durumunda hissederim

4)daha önce böyle bir deneyimim yok yazıda belirttiğim gibi.
kaskas123 03:43 17 Kas 2013 #4
konuş veya konuşturt. sen konuşamıyorsan başkası sorsun. muhakkak sınıfta aran iyi olan bir kız vardır. veya senin tanıdığın.
hem aşıksa niye işler kötüye gidecekmiş. bu bu dönem ve ilerisi için normal bir şey. veyas klasik ama mektup yaz

ama bunları yağmadan çnce kendine bir sor. aşık mısın? yoksa seviyor musun?
svsmumcu26 15:00 17 Kas 2013 #5
Gidip konuşmaktan başka bir çare yok gibi,
Geçmişler olsun.
BelginB 21:18 17 Kas 2013 #6
Bence de konuşabilirsin. Ben de senin gibi bu dönemlerde böyle şeylerin dersleri kötü etkilediğini falan düşünürdüm ama öyle örneklerle karşılaştım ki... Yani kendini tanıyorsan işin nereye gidebileceğini de az çok tahmin edersin. Kendini çok sıkman da çok salman da kötüdür
Calculus 00:18 19 Kas 2013 #7
Abisi çıkarsa dert etme problemi foruma at çözeriz
matsever63 23:44 19 Kas 2013 #8
yemişim aşkını ben biliyordum bu devirde aşk olmaz diye.bana ilahi aşktan başka aşk yasak arkadaş.
Alfa 03:06 20 Kas 2013 #9
Bence git konuş.Gerçi konuşsam ben konuşurdum o ayrı
Tükenir Kalem 02:38 02 Kas 2016 #10 yemişim aşkını ben biliyordum bu devirde aşk olmaz diye.bana ilahi aşktan başka aşk yasak arkadaş.
"Seviyosan git konuş bence kanka

"
Böyle bir konu nasıl gözümden kaçmış hayret..