duygu95 05:27 26 Tem 2014 #1
Bu yıl üniversiteyi kazanmış arkadaşlar heyecanlı mısınız ?

Tükenir Kalem 05:49 26 Tem 2014 #2
Sen konuyu açtığına göre heyecanlısın herhalde,nasıl bir his?
ajanyumusakg 05:49 26 Tem 2014 #3
Hemde nasıl tatil bitsin okul acilsin hemenn okulumu görmek istiyorum

ya sanki 4 . Sinif misim gibi sahiplendim kendi icimde okulu

inşallah bir aksilik olmadan giderim bulurum

insanin istediği bolumu kazanmis olmsi muhtesem bi duygu

herkes ler derdi de inanmazdim ne yaparsan yap istedigin sevdigin isi yap diye belku bu değil di yada baska bi cumleydi su an hatırlamıyorum gerçekten dogru

eger cani gomulden istersenizz gercekten oluyor ve tum engeller bir bir yikiliyor

��
duygu95 05:58 26 Tem 2014 #4
Aslinda cok guzel bir his okulumu cok sevdim kampusu,sehriyle cok harika bi universite ust siniflarla konustugumda tam istedigim gibi bir bolum oldugunu ogreniyorum ve bu beni daha cok heycanlandiriyor.
Mutlu oldugum sehirde mutlu olacagim bi bolum daha ne olsun
Tükenir Kalem 06:07 26 Tem 2014 #5 Aslinda cok guzel bir his okulumu cok sevdim kampusu,sehriyle cok harika bi universite ust siniflarla konustugumda tam istedigim gibi bir bolum oldugunu ogreniyorum ve bu beni daha cok heycanlandiriyor.
Mutlu oldugum sehirde mutlu olacagim bi bolum daha ne olsun

Allah devamını sağlasın,bütün senelerin böyle neşeyle,cıvıl cıvıl geçsin..İnşaallah tüm forumdaşlarımızın,kâlbi bizimle olan tanıdığımız,tanımadığımız tüm arkadaşlarımızın da öyle olur..Allah biz gelecek nesillere de nasip etsin
MKE 06:10 26 Tem 2014 #6
Sizin yüzünüzden kendimi sorgulamaya başladım, ben hiçbir şey hissetmiyorum arkadaşlar

"Kazandık işte, ee sonra?" havasındayım
MKE 06:11 26 Tem 2014 #7 Allah devamını sağlasın,bütün senelerin böyle neşeyle,cıvıl cıvıl geçsin..İnşaallah tüm forumdaşlarımızın,kâlbi bizimle olan tanıdığımız,tanımadığımız tüm arkadaşlarımızın da öyle olur..Allah biz gelecek nesillere de nasip etsin

Amin, hayırlısıyla inşallah.
duygu95 06:12 26 Tem 2014 #8 Allah devamını sağlasın,bütün senelerin böyle neşeyle,cıvıl cıvıl geçsin..İnşaallah tüm forumdaşlarımızın,kâlbi bizimle olan tanıdığımız,tanımadığımız tüm arkadaşlarımızın da öyle olur..Allah biz gelecek nesillere de nasip etsin

Amiin sizlere daha iyi yerler olsunn.
duygu95 06:15 26 Tem 2014 #9
Tükenir Kalem 06:21 26 Tem 2014 #10 Sizin yüzünüzden kendimi sorgulamaya başladım, ben hiçbir şey hissetmiyorum arkadaşlar

"Kazandık işte, ee sonra?" havasındayım

Bence normâl olan bu..Bir sonraki hedefinden emin olana kadar,insan önceki hedefini gerçekleştirince bir an kendisini amaçsız hisseder..Bilmiyorum belki sadece ikimizde oluyordur,bende mi kendimi sorgulasam ?
Boyle bir kampus varken nasil heycan olmasin
Güzelmiş gerçekten,hatta harika..