Bu yıl üniversiteyi kazanmış arkadaşlar heyecanlı mısınız ? :o:o
Yazdırılabilir görünüm
Bu yıl üniversiteyi kazanmış arkadaşlar heyecanlı mısınız ? :o:o
Sen konuyu açtığına göre heyecanlısın herhalde,nasıl bir his?
Hemde nasıl tatil bitsin okul acilsin hemenn okulumu görmek istiyorum :) ya sanki 4 . Sinif misim gibi sahiplendim kendi icimde okulu :) inşallah bir aksilik olmadan giderim bulurum :) insanin istediği bolumu kazanmis olmsi muhtesem bi duygu :) herkes ler derdi de inanmazdim ne yaparsan yap istedigin sevdigin isi yap diye belku bu değil di yada baska bi cumleydi su an hatırlamıyorum gerçekten dogru :) eger cani gomulden istersenizz gercekten oluyor ve tum engeller bir bir yikiliyor :)��
Aslinda cok guzel bir his okulumu cok sevdim kampusu,sehriyle cok harika bi universite ust siniflarla konustugumda tam istedigim gibi bir bolum oldugunu ogreniyorum ve bu beni daha cok heycanlandiriyor.
Mutlu oldugum sehirde mutlu olacagim bi bolum daha ne olsun :)
Allah devamını sağlasın,bütün senelerin böyle neşeyle,cıvıl cıvıl geçsin..İnşaallah tüm forumdaşlarımızın,kâlbi bizimle olan tanıdığımız,tanımadığımız tüm arkadaşlarımızın da öyle olur..Allah biz gelecek nesillere de nasip etsin :oduygu95'den alıntı:Aslinda cok guzel bir his okulumu cok sevdim kampusu,sehriyle cok harika bi universite ust siniflarla konustugumda tam istedigim gibi bir bolum oldugunu ogreniyorum ve bu beni daha cok heycanlandiriyor.
Mutlu oldugum sehirde mutlu olacagim bi bolum daha ne olsun :)
Sizin yüzünüzden kendimi sorgulamaya başladım, ben hiçbir şey hissetmiyorum arkadaşlar :D "Kazandık işte, ee sonra?" havasındayım :D
Amin, hayırlısıyla inşallah.Tükenir Kalem'den alıntı:Allah devamını sağlasın,bütün senelerin böyle neşeyle,cıvıl cıvıl geçsin..İnşaallah tüm forumdaşlarımızın,kâlbi bizimle olan tanıdığımız,tanımadığımız tüm arkadaşlarımızın da öyle olur..Allah biz gelecek nesillere de nasip etsin :o
Amiin sizlere daha iyi yerler olsunn.Tükenir Kalem'den alıntı:Allah devamını sağlasın,bütün senelerin böyle neşeyle,cıvıl cıvıl geçsin..İnşaallah tüm forumdaşlarımızın,kâlbi bizimle olan tanıdığımız,tanımadığımız tüm arkadaşlarımızın da öyle olur..Allah biz gelecek nesillere de nasip etsin :o
Boyle bir kampus varken nasil heycan olmasin ;)
https://imagizer.imageshack.com/img910/3920/zrAjJv.jpg
Bence normâl olan bu..Bir sonraki hedefinden emin olana kadar,insan önceki hedefini gerçekleştirince bir an kendisini amaçsız hisseder..Bilmiyorum belki sadece ikimizde oluyordur,bende mi kendimi sorgulasam ? :)MKE'den alıntı:Sizin yüzünüzden kendimi sorgulamaya başladım, ben hiçbir şey hissetmiyorum arkadaşlar :D "Kazandık işte, ee sonra?" havasındayım :D
Güzelmiş gerçekten,hatta harika..duygu95'den alıntı:Boyle bir kampus varken nasil heycan olmasin ;)