MatematikTutkusu.com Forumları

Anadolu Öğremen Liseleri

İlk  1 2
Tükenir Kalem - ait kullanıcı resmi (Avatar) Tükenir Kalem 04:22 09 Tem 2014 #11
Eh ben yorumladım olayı..Bu şekilde konuşmalar sert algılanıyor sanırım,oysa bu konuşmalar insana çok şey kazandırır..Fikir tartışmak kötü bir şey değil ki,tam tersi insanı geliştirir..Ama sen direkt üstüne alındın,niyetim kırmak veya sertçe muhalefet olmak değildi..

Bir hatam olduysa asıl benimki affola,özür dilerim..

svsmumcu26 - ait kullanıcı resmi (Avatar) svsmumcu26 04:24 09 Tem 2014 #12
Evet,herkesin şahsi görüşü.
Fakat,bu yazıyı yazanlar "herkesi" umursamamış kendi "benliklerini" umursamışlar.
Bakan olsam sadece böyle bir savunmadan bile bu okulları kapatırdım.Çok ciddiyim.

kingwalter - ait kullanıcı resmi (Avatar) kingwalter 04:31 09 Tem 2014 #13
Eh ben yorumladım olayı..Bu şekilde konuşmalar sert algılanıyor sanırım,oysa bu konuşmalar insana çok şey kazandırır..Fikir tartışmak kötü bir şey değil ki,tam tersi insanı geliştirir..Ama sen direkt üstüne alındın,niyetim kırmak veya sertçe muhalefet olmak değildi..

Bir hatam olduysa asıl benimki affola,özür dilerim..
Yok,kardeşim sorun değilde içim yanıyordu azcık derman arayayım dedim,ondan biraz öyle oldu
Sanırım okuluma acaip bağlanmışım,yaşasın Aölaslında düşününce son mezun ben mi olucam,kapatın gitsin Şaka tabi,dursun ne zararı var hem

Evet,herkesin şahsi görüşü.
Fakat,bu yazıyı yazanlar "herkesi" umursamamış kendi "benliklerini" umursamışlar.
Bakan olsam sadece böyle bir savunmadan bile bu okulları kapatırdım.Çok ciddiyim.
Valla ben yazmadım,çapalılarben çaöllüyümbizimki dursun bari

herkese hayırlı sahurlar

svsmumcu26 - ait kullanıcı resmi (Avatar) svsmumcu26 04:33 09 Tem 2014 #14
Bilmukabil.

İlk  1 2