Evet yeni açıldı bu bölüm, 15 kişilik kontenjanı vardı ama 16 kişi yerleşmiş.
Tanıtım günlerinde Kayseri'ye 2 günlüğüne görmeye gittim Agü'yü. Garajdan arabayla alıp garaja arabayla bıraktılar, arabada da tanışma muhabbetleri falan döndü o yüzden etrafa pek bakamadım. Kampüsün dışına da çıkamadım, geceleyin market bulmaya çıkmıştım sadece o kadarO yüzden şimdilik sorum yok sana
Ankara'ya benziyor genel olarak sıkıntı çekmem sanırım. Ama kışın daha soğuk yazın daha sıcak olabilir diye bir tahminim var bilmiyorum
akdeniz üniv. kazanan arkadaşlarımız için Antalya ile ilgili sorularınıza yardımcı olabilirim.
İ∫MİM İMZADIR.
meraba arkadaşlar inanın içinizde en şaşkın olan benimdir çünkü geçen yılın puanlarına bakarak yazdığım ilk altı üniversite gelmedi gönlümde yatan ailem içinde kalmasın yaz gitsin dediği bilecik şeyh edebali elektrik elektronik mühendisliği geldibiraz şaşkın biraz buruk biraz tuhaf bir duygu
yatay geçiş yapmayı düşünüyorum çünkü bilecik çok uzak ailme nasıl bir yol izleyebilirim bilen biri varsa yardımcı olursa çooook sevinirim
bana psikolojik açıdan destek verdiği için sonsuz şükra ve teşekkürlerle iyi varsın MT
Bizden üzüntüyü gideren ALLAH'A hamdolsun...
Foruma üye olmana gerek yok! Facebook hesabınla yorumlarını bekliyoruz!