MatematikTutkusu.com Forumları

Tercihler.

İlk  ... 3 4 5 6 Son
Serkan A. - ait kullanıcı resmi (Avatar) Serkan A. 23:16 24 Tem 2014 #41

Üniversitelerimiz hayırlı olsun arkadaşlar
Sene boyunca yardımcı olan herkese gönülden teşekkürler.
Allah sınava girecek arkadaşlarımın yardımcısı olsun.
Adına sevindim. Ne mutlu hepinize.

Serkan A. - ait kullanıcı resmi (Avatar) Serkan A. 23:18 24 Tem 2014 #42
Açıklandı gözümüz aydın

Hayırlı olsun başarılar dilerim

kingwalter - ait kullanıcı resmi (Avatar) kingwalter 03:44 25 Tem 2014 #43
Aslında çokta uzun değil mühendislikte hazırlıkla beraber 5 yıl Uzun olması iyi bence tebrikler bu arada
HaklısınÇok teşekkür ederim,ben de seni çok tebrik ederim Allah'ım tez elden mezuniyetimizi nasip etsin

MKE - ait kullanıcı resmi (Avatar) MKE 18:58 25 Tem 2014 #44
Tebrik ederim MKE, AGÜ ye bu bölüm yeni açılmıştı sanırım.
Ben de kayseriliyim, şehir hakkında sormak istediklerin varsa sorabilirsin
Evet yeni açıldı bu bölüm, 15 kişilik kontenjanı vardı ama 16 kişi yerleşmiş.
Tanıtım günlerinde Kayseri'ye 2 günlüğüne görmeye gittim Agü'yü. Garajdan arabayla alıp garaja arabayla bıraktılar, arabada da tanışma muhabbetleri falan döndü o yüzden etrafa pek bakamadım. Kampüsün dışına da çıkamadım, geceleyin market bulmaya çıkmıştım sadece o kadar O yüzden şimdilik sorum yok sana Ankara'ya benziyor genel olarak sıkıntı çekmem sanırım. Ama kışın daha soğuk yazın daha sıcak olabilir diye bir tahminim var bilmiyorum

MKE - ait kullanıcı resmi (Avatar) MKE 19:02 25 Tem 2014 #45
Adına sevindim. Ne mutlu hepinize.
Yardımlarınız için tekrar teşekkür ederim hocam ve bu faydalı forumu kurduğunuz için.

3.141592653589 - ait kullanıcı resmi (Avatar) 3.141592653589 19:04 25 Tem 2014 #46
Çok sağolun,ya evet baya uzun 6 koca sene,ahhh
6 sene sonunda TUS. eğer TUS'u kazanırsan +4 yıl daha oku. toplam 10 yıl

3.141592653589 - ait kullanıcı resmi (Avatar) 3.141592653589 19:07 25 Tem 2014 #47
akdeniz üniv. kazanan arkadaşlarımız için Antalya ile ilgili sorularınıza yardımcı olabilirim.

ajanyumusakg - ait kullanıcı resmi (Avatar) ajanyumusakg 19:59 25 Tem 2014 #48
meraba arkadaşlar inanın içinizde en şaşkın olan benimdir çünkü geçen yılın puanlarına bakarak yazdığım ilk altı üniversite gelmedi gönlümde yatan ailem içinde kalmasın yaz gitsin dediği bilecik şeyh edebali elektrik elektronik mühendisliği geldi biraz şaşkın biraz buruk biraz tuhaf bir duygu yatay geçiş yapmayı düşünüyorum çünkü bilecik çok uzak ailme nasıl bir yol izleyebilirim bilen biri varsa yardımcı olursa çooook sevinirim bana psikolojik açıdan destek verdiği için sonsuz şükra ve teşekkürlerle iyi varsın MT

kingwalter - ait kullanıcı resmi (Avatar) kingwalter 20:19 25 Tem 2014 #49
meraba arkadaşlar inanın içinizde en şaşkın olan benimdir çünkü geçen yılın puanlarına bakarak yazdığım ilk altı üniversite gelmedi gönlümde yatan ailem içinde kalmasın yaz gitsin dediği bilecik şeyh edebali elektrik elektronik mühendisliği geldi biraz şaşkın biraz buruk biraz tuhaf bir duygu yatay geçiş yapmayı düşünüyorum çünkü bilecik çok uzak ailme nasıl bir yol izleyebilirim bilen biri varsa yardımcı olursa çooook sevinirim bana psikolojik açıdan destek verdiği için sonsuz şükra ve teşekkürlerle iyi varsın MT
seni çok iyi anlıyorumokuldan okula değişiklik göstersede yatay geçiş genel anlmada not ortalamana bağlınotlarını yüksek tutarsan geçiş hakkı sağlanıyor diye biliyorum.

Furkan61 - ait kullanıcı resmi (Avatar) Furkan61 21:36 25 Tem 2014 #50
Hepiniz için hayırlı olsun hanımlar, beyler.

İlk  ... 3 4 5 6 Son
Üst Forum
Anasayfa
Yukarı Standart Görünüm