selamınaleyküm mübarekler,
Ne yaptınız tercihlerinizi?
Yazdırılabilir görünüm
selamınaleyküm mübarekler,
Ne yaptınız tercihlerinizi?
aleyküm selam
ben yaşamayı tercih ettim. yaşamak çok güzel yaa :D
Gene mi ya :D
Keşke ben de yaşamayı tercih edebilsem ama puanım yetmiyor malesef :(3.141592653589'den alıntı:aleyküm selam
ben yaşamayı tercih ettim. yaşamak çok güzel yaa :D
Her bi aşama daha zor arkadaş,sınava gir,sınav sonucunu bekle bu arada çalış,açıklansın sınav yine çalış,sınava gir,bi hafta sonra yine gir,bekle sonucu açıklansın şimdide tercihh:):o
hoş telaşeler ama..Allah'ım size de nasip etsin:)
Bekleme aşaması bile çok zor, uyuyamıyorum bile heyecandan hayırlısı ile açıklansın artık ;)
Belirsizlik insanı iyice sabırsızlandırıyor..Ama sonuçta şu an belli tercih sonuçları,sadece sizler bilmiyorsunuz o kadar..Belliyse heyecan etmeyin,5 gün sonra öğrenmekle şimdi öğrenmek çok da bir şey fark etmiyor bence..
Allah emeklerinize,gönlünüze göre versin..
açıkcası sınavdan önce tercih döneminde heyecanlanacak mısın diye sorsalardı kesinlikle cevabım ne münasebet niye heyecanl*****m derdim ama şu an heyecandan kalbim küt küt atıor :) sonuçların bir an önce açıklanması ümidiyleeeee :) bu arada forumda gezinen bi 12. sınıf ben miyim nerede diğerleriii :)
ajanyumusakg'den alıntı:açıkcası sınavdan önce tercih döneminde heyecanlanacak mısın diye sorsalardı kesinlikle cevabım ne münasebet niye heyecanlanmam derdim ama şu an heyecandan kalbim küt küt atıor :) sonuçların bir an önce açıklanması ümidiyleeeee :) bu arada forumda gezinen bi 12. sınıf ben miyim nerede diğerleriii :)
ajanyumusakg yalnız hissetme ben de varım :)
ne güzel ne güzel gökberk yok onu göremiyorum sonra belgin kimse :) enesemre tercih verdin mi :)
İlk tercihimin kesin tutacağını biliyorum ama işte insan heyacanlanıyor :)
Beklemek çok zor ya ne zaman açıklanır sizce ;)
En geç Perşembe dediler bu da daha erken de olabileceği anlamına geliyor..
Hayirlisi ile en kisa zamanda aciklansa da kafamiz rahatlasa :))
yarın büyük ihtimal açıklanır diyorlar :) yaa insan bilse bile heyecanlanıyor bu duygu tarif edileme :)
Bugün sürpriz yapıp açıklasalar ne iyi olur ne gerek var insanları bu kadar heycanlandırmayaa ;)
benim tercih vermeyen arkadaşlarım mesaj atıyorlar yada arıyorlar ben değilsem bile mazallah onlar kalpten gidecek bu heyecan yüzünden :D
Açıklandı gözümüz aydın :)
https://imagizer.imageshack.com/img538/1074/fcf985.png
Hepinizin gözü aydın.
Bu mubarek gece hürmetine Allah (c.c) hepinize en hayırlı sonuçlar versin.
Hayırlı olsun NaaL tebrik ederim çok güzel bir yer kazanmışsın
Sağolasın, seneye istediğin yeri umarım sen de kazanırsın .dcey'den alıntı:Hayırlı olsun NaaL tebrik ederim çok güzel bir yer kazanmışsın
İnşallah teşekkürler :)
Ben de yerlesen herkesi tebrik ediyorum.
Ben de soyleyim akdeniz universitesi-elektirik elektronik muhendisligi.
Hayırlı olsun,gözünüz aydın..İnşaallah herkes memnun olmuştur..
mühendislik iyidir. tebrikler.duygu95'den alıntı:Ben de yerlesen herkesi tebrik ediyorum.
Ben de soyleyim akdeniz universitesi-elektirik elektronik muhendisligi.
Ben geldim :)ajanyumusakg'den alıntı:açıkcası sınavdan önce tercih döneminde heyecanlanacak mısın diye sorsalardı kesinlikle cevabım ne münasebet niye heyecanl*****m derdim ama şu an heyecandan kalbim küt küt atıor :) sonuçların bir an önce açıklanması ümidiyleeeee :) bu arada forumda gezinen bi 12. sınıf ben miyim nerede diğerleriii :)
Yerleşen herkesi tebrik ediyorum, seneye tekrar denemek isteyen arkadaşlara da başarılar diliyorum :)
Teşekkür ederim :o3.141592653589'den alıntı:mühendislik iyidir. tebrikler.
Öncelikle tüm arkadaşlarımı tebrik ederim:)
ben de yazayım sonucu:Afyon-TIP
MT'deki arkadaşlara,Admin hocama sonsuz teşekkürler:)
Hayırlı olsun :)
Hayırlı olsun, tıp çok uzun değil mi ya :p:okingwalter'den alıntı:Öncelikle tüm arkadaşlarımı tebrik ederim:)
teşekkür ederim dcey darısı senin başına inşallah:):odcey'den alıntı:Hayırlı olsun :)
Çok sağolun,ya evet baya uzun 6 koca sene,ahhh;);)gökberk'den alıntı:Hayırlı olsun, tıp çok uzun değil mi ya :p:o
Aslında çokta uzun değil mühendislikte hazırlıkla beraber 5 yıl :) Uzun olması iyi bence tebrikler bu arada ;)kingwalter'den alıntı:teşekkür ederim dcey darısı senin başına inşallah:):o
Çok sağolun,ya evet baya uzun 6 koca sene,ahhh;);)
https://imagizer.imageshack.com/img540/4387/0b92f2.png
Üniversitelerimiz hayırlı olsun arkadaşlar :)
Sene boyunca yardımcı olan herkese gönülden teşekkürler.
Allah sınava girecek arkadaşlarımın yardımcısı olsun.
Sağolun arkadaşlar,herkese üniversite derslerinde başarılar..
Allah yar ve yardımcınız olsun.Zorlu bir süreç sizi bekliyor...
Tebrik ederim MKE, AGÜ ye bu bölüm yeni açılmıştı sanırım.MKE'den alıntı:https://imagizer.imageshack.com/img540/4387/0b92f2.png
Üniversitelerimiz hayırlı olsun arkadaşlar :)
Sene boyunca yardımcı olan herkese gönülden teşekkürler.
Allah sınava girecek arkadaşlarımın yardımcısı olsun.
Ben de kayseriliyim, şehir hakkında sormak istediklerin varsa sorabilirsin :)
Adına çok sevindim. Sende emeklerin için sağol.kingwalter'den alıntı:Öncelikle tüm arkadaşlarımı tebrik ederim:)