MatematikTutkusu.com Forumları

Lys mat sonrası

İlk  1 2 3 4 ... Son
korkmazserkan - ait kullanıcı resmi (Avatar) korkmazserkan 16:17 15 Haz 2014 #11
geo ortalamdaydı az uzay geometri çalışsam iyi olurdu ama nasip işte

svsmumcu26 - ait kullanıcı resmi (Avatar) svsmumcu26 16:19 15 Haz 2014 #12
geo ortalamdaydı az uzay geometri çalışsam iyi olurdu ama nasip işte
Boşver.
Hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun.

Heisenberg - ait kullanıcı resmi (Avatar) Heisenberg 16:19 15 Haz 2014 #13
o soruyu 14 buldum ben integralde tanjantlı soruyu yapamadım seri sorusunu yapamadım toplam 7-8 soru yapamadım işte ancak geo basitti 4 soru yapamadın onlarda uzak vektör filan bilmiyordum ondan kaynaklı oldu işte
Tanjantlı soruyu yazık etmişsin iki kere adamın verdiği formulu uygalamak gerekiyordu. ve 1 in integralini almak

O değil de matematikten kurtulduk yahu çok mutluyum bu konuda

korkmazserkan - ait kullanıcı resmi (Avatar) korkmazserkan 16:28 15 Haz 2014 #14
aslında seri sorusunu çözdüm ona çok üzüldüm tam optiğe işaret koyacakken gözetmen optiği çekti süre bitti diye

tanjantlı soruyu nedense göremedim ilk etapta süremde azdı

Tükenir Kalem - ait kullanıcı resmi (Avatar) Tükenir Kalem 16:38 15 Haz 2014 #15
Kümelerle alâkalı bir soruyu 14 bulmuşlar..Karmaşık sayılar soruları çok basitmiş..Geometride eş kareler içinde çemberle ilgili bir soru varmış,genel olarak kimse çözememiş o soruyu hatırlıyor musunuz arkadaşlar ? Nasıl bir soruydu,zorlanmışlar epeyce..

aslında seri sorusunu çözdüm ona çok üzüldüm tam optiğe işaret koyacakken gözetmen optiği çekti süre bitti diye

tanjantlı soruyu nedense göremedim ilk etapta süremde azdı
Ben gözetmenin yerinde olsaydım son bir soruyu işaretlemene izin verirdim..Sonuçta verilen süre optik için verilmiyor sorular için veriliyor,bütün soruları sonda işaretleyen kişiye tabii ki süre verilmez ama 1 soru için de anlayış gösterilmemesi bence yanlış..

svsmumcu26 - ait kullanıcı resmi (Avatar) svsmumcu26 16:42 15 Haz 2014 #16
Ösym'nin tarafından henüz sorular yayımlanmadı. Yayımlansa bile o sorular dışındaki soruların paylaşımını kesinlikle yapmayın arkadaşlar.Bunu daha önce defalarca dile getirdik ceza puanı alabilirsiniz.
Bir de soruşturmalarla filan uğraşmayalım forumca rica ederim.

Satranççı - ait kullanıcı resmi (Avatar) Satranççı 16:45 15 Haz 2014 #17
Seri sorusu 4 pi bölü üç mü arkadaşlar?

Heisenberg - ait kullanıcı resmi (Avatar) Heisenberg 16:45 15 Haz 2014 #18
Ösym'nin tarafından henüz sorular yayımlanmadı. Yayımlansa bile o sorular dışındaki soruların paylaşımını kesinlikle yapmayın arkadaşlar.Bunu daha önce defalarca dile getirdik ceza puanı alabilirsiniz.
Bir de soruşturmalarla filan uğraşmayalım forumca rica ederim.
Sonra savaşı hapse atarlar biz de çok üzülürüz

svsmumcu26 - ait kullanıcı resmi (Avatar) svsmumcu26 16:46 15 Haz 2014 #19
Sonra savaşı hapse atarlar biz de çok üzülürüz
Hehehe
Bana bir şey olmaz merak etme paylaşımı yapana olur. Kaldırdım bu arada.

Heisenberg - ait kullanıcı resmi (Avatar) Heisenberg 16:47 15 Haz 2014 #20
Seri sorusu 4 pi bölü üç mü arkadaşlar?
aynen 1+eüssü-x sorusuna ne dediniz ve geometrideki alan tarama ?

İlk  1 2 3 4 ... Son