Ekip aynı mı,nereden biliyorsun?tenten1'den alıntı:Haksızlık ediyor gibisin.Zira geçen seneki mat-geo sınavı gayet orijinal idi , aynı soru ekibi buda
Yazdırılabilir görünüm
Ekip aynı mı,nereden biliyorsun?tenten1'den alıntı:Haksızlık ediyor gibisin.Zira geçen seneki mat-geo sınavı gayet orijinal idi , aynı soru ekibi buda
duyuyodum hocalardan biyerlerden 2013 'te gelmiş ekip işte 2013 ygs-lys 2014 onların eseri
Demek ki hocalarda da bir iş var. :)tenten1'den alıntı:duyuyodum hocalardan biyerlerden 2013 'te gelmiş ekip işte 2013 ygs-lys 2014 onların eseri
Neyse işin şakasındayım.
Yalnız serkan'a katılıyorum.Bu kadar değişim hiç normal değil ki herkes farkında sanırım.
eskiden soruları hep F EM e yakın çıkardı herkes *** çözerdi şimdi öyle değil bu sene ygs de final lys de birey odtü gibi yayınlar ön planda fark ortada yani :)
Rüyaları çok meşhurdur onların çok iltimat ederler rüyalara. :)korkmazserkan'den alıntı:eskiden soruları hep F EM e yakın çıkardı herkes *** çözerdi şimdi öyle değil bu sene ygs de final lys de birey odtü gibi yayınlar ön planda fark ortada yani :)
Rüyalara inanmakta üstlerine yoktur.
Neyse,oldu bitti.
ya orjinal soru olayına bakarsak öss sorularına bakın lys sorularına göre bariz basit hem kalite hem zorluk açısından geldi gecti sınav haftaya daha iyi yaparız umarım
onların lafını yapmaya gerek yok maazallah forumumuz kapanır filan ;)
Yok yok;korkmazserkan'den alıntı:onların lafını yapmaya gerek yok maazallah forumumuz kapanır filan ;)
"Artık bülbül ötmüyooor" :)
;)bedduası varya ateşler salar sonra neyse siyasete girmeyelim fazla :o
Hahahaha :)korkmazserkan'den alıntı:;)bedduası varya ateşler salar sonra neyse siyasete girmeyelim fazla :o
Haklısın.
susalım.