o soru 2=3>1 varmıydı şıklarda sanki öyle yaptım diye hatırlıyorum
Yazdırılabilir görünüm
o soru 2=3>1 varmıydı şıklarda sanki öyle yaptım diye hatırlıyorum
grafiklere soldan sağa doğru 1-2-3 diye isim verirsek cevap 3>2>1 oluyordu herhalde
düzeltme: 2>1=3 olacak 2pi,pi,pi diye
Bi aralar mfciyken bireyin kimyasını çözerdim.
Cidden her denemede fule yakın yapıyordum çok güzel soruları var mutlaka çözün.
birey lys de soru yakaladı matta https://img849.imageshack.us/img849/5351/qy2o.jpg
Ben de 2>3>1 yaptım ama yanlış bence.1 ve 3 aynıydı.
Bende 3>2>1 yaptım hayırlısı :D
tüh be bu kadar kişi yanılmaz geometrinin son ssorularına geldiğimde fena sıkıştım aceleyle çözmüşüm :)
Beyler ben böyle çözdüm yanlışım yok diye düşünüyorum
Sketch Toy: Draw sketches and share replays with friends!
Ayrıyetten serkan birey benzerini yakalamış odtü de o soru birebir vardı.
ÖSYM eski yaratıcılığını kaybetti piyasadan topluyorlar eskiler şutlanınca o adamlar hakkı var sağlam soru hazırlıyorlardı Zaman denemleinde de hissettiriyorlardı :)
Haksızlık ediyor gibisin.Zira geçen seneki mat-geo sınavı gayet orijinal idi , aynı soru ekibi buda
Ekip aynı mı,nereden biliyorsun?tenten1'den alıntı:Haksızlık ediyor gibisin.Zira geçen seneki mat-geo sınavı gayet orijinal idi , aynı soru ekibi buda
duyuyodum hocalardan biyerlerden 2013 'te gelmiş ekip işte 2013 ygs-lys 2014 onların eseri
Demek ki hocalarda da bir iş var. :)tenten1'den alıntı:duyuyodum hocalardan biyerlerden 2013 'te gelmiş ekip işte 2013 ygs-lys 2014 onların eseri
Neyse işin şakasındayım.
Yalnız serkan'a katılıyorum.Bu kadar değişim hiç normal değil ki herkes farkında sanırım.
eskiden soruları hep F EM e yakın çıkardı herkes *** çözerdi şimdi öyle değil bu sene ygs de final lys de birey odtü gibi yayınlar ön planda fark ortada yani :)
Rüyaları çok meşhurdur onların çok iltimat ederler rüyalara. :)korkmazserkan'den alıntı:eskiden soruları hep F EM e yakın çıkardı herkes *** çözerdi şimdi öyle değil bu sene ygs de final lys de birey odtü gibi yayınlar ön planda fark ortada yani :)
Rüyalara inanmakta üstlerine yoktur.
Neyse,oldu bitti.
ya orjinal soru olayına bakarsak öss sorularına bakın lys sorularına göre bariz basit hem kalite hem zorluk açısından geldi gecti sınav haftaya daha iyi yaparız umarım
onların lafını yapmaya gerek yok maazallah forumumuz kapanır filan ;)
Yok yok;korkmazserkan'den alıntı:onların lafını yapmaya gerek yok maazallah forumumuz kapanır filan ;)
"Artık bülbül ötmüyooor" :)
;)bedduası varya ateşler salar sonra neyse siyasete girmeyelim fazla :o
Hahahaha :)korkmazserkan'den alıntı:;)bedduası varya ateşler salar sonra neyse siyasete girmeyelim fazla :o
Haklısın.
susalım.
3. şekilde o simitin içindekinin yarıçapını 1 kabul ettim. o boş üçgeni çevirdim ben. ama seninki doğru sanırımHeisenberg'den alıntı:Beyler ben böyle çözdüm yanlışım yok diye düşünüyorum
Ayrıyetten serkan birey benzerini yakalamış odtü de o soru birebir vardı.
Ben daha küçüğüm abi almadılar sınava : )MKE'den alıntı:Dostum 37-38 net falan gelir gibime geliyor o civarda yani. Sen nasılsın?
Öbür sene iyi bir sonuç alırım inşaallah..Süre sorunu olmuş matematikte çoğunun,40 nete yakınsa bence güzel bir sonuç..
niye öyle diyorsunuz arkadaşlar F E M'de bir soru yakalamış:)
bkz.https://img843.imageshack.us/img843/6286/exot.png
ben orjin etrafında şöyle çevirmiştim yanlış mı düşünmüşüm
aynen bende böyle çevirdim,yanlış mıymış:confused:tenten1'den alıntı:ben orjin etrafında şöyle çevirmiştim yanlış mı düşünmüşüm
Şaka bir yana da bu soruları yakalamak için müneccim olmaya gerek yok herhalde. :)matsever63'den alıntı:niye öyle diyorsunuz arkadaşlar F E M'de bir soru yakalamış:)
bkz.https://img843.imageshack.us/img843/6286/exot.png
Çıktı dediğimiz sorulara bakıyorum da hemen hemen her kitapta denemede olan sorular gibi.
Arkadaslar farklı sekilde cevirmiş gibi görünüyor bilmiyorum bnde
İnşallah alırsın. Nasılsın demiştim bu arada :DTükenir Kalem'den alıntı:Ben daha küçüğüm abi almadılar sınava : )
Öbür sene iyi bir sonuç alırım inşaallah..Süre sorunu olmuş matematikte çoğunun,40 nete yakınsa bence güzel bir sonuç..
@tenten1
@kingwalter
alan oluşturmalıydınız zaten harflerin başında S vardı yani harfi S'e indis olarak yazmışlardı, siz hacim oluşturmuşsunuz.
Çıkmış sorulara benzerdi Savaş, seneye ne olur bilinmezsvsmumcu26'den alıntı:Şaka bir yana da bu soruları yakalamak için müneccim olmaya gerek yok herhalde. :)
Çıktı dediğimiz sorulara bakıyorum da hemen hemen her kitapta denemede olan sorular gibi.
Hayırlısı be gulüm.MKE'den alıntı:Çıkmış sorulara benzerdi Savaş, seneye ne olur bilinmez
Sınav anlamında nasılsın zannettim..Sağol,çok şükür..MKE'den alıntı:İnşallah alırsın. Nasılsın demiştim bu arada :D
@tenten1
@kingwalter
alan oluşturmalıydınız zaten harflerin başında S vardı yani harfi S'e indis olarak yazmışlardı, siz hacim oluşturmuşsunuz.
Ya kaç zamandır merak ediyorum TükenirKalem senin resimdeki çocuk cigara mı içiyor?
İlk merak ettiğinde sorsaydın keşke..Heisenberg'den alıntı:Ya kaç zamandır merak ediyorum TükenirKalem senin resimdeki çocuk cigara mı içiyor?
Hayır eliyle ağzını kapatıyor,sükûneti ifade eden bir resim o..Aynı zamanda düşünceyi de temsil ediyor..Büyük boyutlu hâliyle daha belirgin..
https://img843.imageshack.us/img843/8861/jnbsz.jpg
sus ve düşün. Anlamlı.
Öyle sigara mı içilir yav sen de :DHeisenberg'den alıntı:Ya kaç zamandır merak ediyorum TükenirKalem senin resimdeki çocuk cigara mı içiyor?
https://www.youtube.com/watch?v=4TH4wHX3fcc
Şükür tedaviye almışlar,nasıl bir toplum cehaleti ya Rabbi..Allah akıl fikir versin..
Ekleme:Bu arada konuyu çığırından çıkarttık,hayırlı olsun..
Çocuk ölünce de doktor döveriz.
Böyle bir milletiz.
Bu sigara harbiden akıl işi değil ama içenler için bir çok anlamı olabiliyor. Üzülünce yak bi tane, sinirlenince yak bi tane, mutlu olunca yak bi tane, lysden mi çıktın? yak bi tane, gibi.
--
@TükenirKalem harbiden ama sona doğru konuyla bağdaştırmışım...
Bende de aynısı çay için geçerli :PMKE'den alıntı:Bu sigara harbiden akıl işi değil ama içenler için bir çok anlamı olabiliyor. Üzülünce yak bi tane, sinirlenince yak bi tane, mutlu olunca yak bi tane, lysden mi çıktın? yak bi tane, gibi.
--
@TükenirKalem harbiden ama sona doğru konuyla bağdaştırmışım...
Okullar kapanınca sohbet bölümü canlandı : ) Şakasına dedim ben,konu lys mat sonrası hani..Lys mat sonrası stres atıyor herkes : PMKE'den alıntı:@TükenirKalem harbiden ama sona doğru konuyla bağdaştırmışım...