MatematikTutkusu.com Forumları

Matematik kitabı/pdf önerisi

kaskas123 - ait kullanıcı resmi (Avatar) kaskas123 23:20 22 May 2014 #1
Konu anlatımlı matematik kitabı alacağım. lys konuları içermeli ve müfredattan kaldırılan konularıda içermesi gerek. pdf olarak ta olabilir.
örnek ise mesela integralde tanx/2 dönüşümü gibi müfredatta olmayan konular.

kingwalter - ait kullanıcı resmi (Avatar) kingwalter 23:44 22 May 2014 #2
Merhaba,ben *** simetriyi öneririm,ben memnunum.tümay vardı bi ara hala varsa onlarda iyiydi diye biliyorum.özellikle bi konuysa sıkıntı baya iyi fasiküller var umarım yardımcı olabilmişimdir,kolay gelsin

kaskas123 - ait kullanıcı resmi (Avatar) kaskas123 00:05 23 May 2014 #3
Merhaba,ben *** simetriyi öneririm,ben memnunum.tümay vardı bi ara hala varsa onlarda iyiydi diye biliyorum.özellikle bi konuysa sıkıntı baya iyi fasiküller var umarım yardımcı olabilmişimdir,kolay gelsin
F E M simetride konuları ayrıntılı işliyor mu? fasiküllerde genelde yeni müfredata uygun çıkarıyorlar.

kingwalter - ait kullanıcı resmi (Avatar) kingwalter 01:01 23 May 2014 #4
F E M simetride konuları ayrıntılı işliyor mu? fasiküllerde genelde yeni müfredata uygun çıkarıyorlar.
yani simetri tam ideal gibi.ben de kitap arıyordum senin gibi bizim hoca demişti simetri al diye,bir de sahaflarda eski kitaplar oluyor çözülmemiş sıfır ve onlarda hem müfredattan çıkmış konularıda bulabilirsin hemde baya uygun

svsmumcu26 - ait kullanıcı resmi (Avatar) svsmumcu26 09:24 23 May 2014 #5
MY bu konuda yetersiz mi?

kaskas123 - ait kullanıcı resmi (Avatar) kaskas123 13:18 23 May 2014 #6
MY bu konuda yetersiz mi?
MY'da sadece diğer kitaplardan biraz daha fazlası var. benim için yetersiz.

korkmazserkan - ait kullanıcı resmi (Avatar) korkmazserkan 16:18 25 May 2014 #7
Belki kitap almışsındır ama Tümayın bir ara matematik dünyamız kitabı var ben ikinci elçiden almıştım zamanında senin aradığın kitap buymuş gibi geliyor sanırsam

kaskas123 - ait kullanıcı resmi (Avatar) kaskas123 16:50 25 May 2014 #8
Belki kitap almışsındır ama Tümayın bir ara matematik dünyamız kitabı var ben ikinci elçiden almıştım zamanında senin aradığın kitap buymuş gibi geliyor sanırsam
önerin için sağol. tümayı pdf olarak buldum. 3-4-5-6 setlerini.

Üst Forum
Anasayfa
Yukarı Standart Görünüm