Arkadaşlar başlıkta yazdığım gibi tavsiyelerinizi bekliyorum. Zor, özgün ama gereksiz soru içermeyen denemeler. Çok mu şey istiyorum acaba?Teşekkürler.
Arkadaşlar başlıkta yazdığım gibi tavsiyelerinizi bekliyorum. Zor, özgün ama gereksiz soru içermeyen denemeler. Çok mu şey istiyorum acaba?Teşekkürler.
Şöyle bir piyasaya bakınca *** en iyisi gibi görünüyor mamafih hiç de öyle değil.
Ayrıca bu saatten sonra Ösym'nin ***'den soru soracağını filan beklemeyin o kitap kapandı![]()
Karekök'ün ygs denemelerini çözdüm çok da beğendim lys denemelerine de güzel diyorlar bir göz at istersen.
Klasik soruları sıralamış dedi bir arkadaş karekök için. Elbette özgün soruları da vardır
Doğrudur lyssini görmediğim için bir şey diyemiyorum ama ygs matematiğini cidden çok beğendim.
Bu aralar Bilfen tercih ediliyor. Ben bakmadım ama beğenen çok.
"Asıl önemli olan ve memleketi temelinden yıkan, halkını esir eden, içerdeki cephenin suskunluğudur."
Şeytan diyor git zafer al. Sağlam deneme yok piyasada herhalde. MT olarak deneme hazırlayabilirsiniz Savaş
Cevap anahtarı, soruları falan hatasız mı bilginiz var mı? Ygs denemelerinde yada kitaplarında olması lazım öyle bir sorun olmuş, cevap anahtarı istemişler yayından, gelen cevap anahtarında da hatalar varmış. Ama lys yayınları için nedir ne değildir bilmiyorum.
@Savaş Arkadaş palmenin ygs denemelerinden getirmişti bir kaç tane. Matematik kısmını beğenmemiştim aynı hocalar yazanlar herhalde ama bilmiyorum nasıl.
Ne yalan söyleyeyim hiç duymamıştım.Çok övüyorlardı palme yayıncılığı.
***'i beğenmedin mi bu arada? Çöpe atılmış olsa da soru gelebilir diye düşünüyorum ygs'deki alanlı saat sorusunun aynısı bir denemede sorulmuştu forumdan bir arkadaş atmıştı.
*** dershanesindeyim, *** *** yetti yani ama gene ona kalacağız gibi görünüyor. Geçen gözümü *** dergisi takıldı. Önünde kocaman yazıyor ya, nedensizce sinirlendim sonra da kendime güldüm ne oluyor ya diyeresmen gözüme gözüme tutuyorlar gibiydi bir ara. Bu arada palme fen kısmında Türkiye'de 1 numara. Sb alacaksan palme al. Fizik için *** ya da fen bilimlerine göz atabilirsin. Sağlam kitaplar
Foruma üye olmana gerek yok! Facebook hesabınla yorumlarını bekliyoruz!