svsmumcu26 02:02 02 Nis 2014 #11 *** dershanesindeyim, *** *** yetti yani ama gene ona kalacağız gibi görünüyor. Geçen gözümü *** dergisi takıldı. Önünde kocaman yazıyor ya, nedensizce sinirlendim sonra da kendime güldüm ne oluyor ya diye

resmen gözüme gözüme tutuyorlar gibiydi bir ara. Bu arada palme fen kısmında Türkiye'de 1 numara. Sb alacaksan palme al. Fizik için *** ya da fen bilimlerine göz atabilirsin. Sağlam kitaplar
Evet
Ygs Fizik Konu Anlatımlısı var bende çok beğendim çok güzel "Neden?" demeyi seven kişilere hitap ediyor diyebilirim.Palme güzeldir.

Bu arada
MEB kitaplarının arkalarındaki ünite değerlendirme sorularına bak.
Başbakan bir açıklama yapmıştı "sorular kitaplardan sorulacak" gibilerinden bu seneki sorulardan öyle bir koku aldım ben yine de sen bilirsin.
BelginB 02:03 02 Nis 2014 #12
LYS kısmında da hatalar var büyük ihtimal. Yarın dershaneye gittiğimde şöyle bir soruştururum önerileri size iletirim
MKE 02:05 02 Nis 2014 #13
@svsmumcu26 evet bakacağım inşallah ama fkb dışında 12. sınıf kitabım yok

malum açık öğretim okuyoruz ehehe
@BelginB çok iyi olur teşekkür ederim şimdiden
utku_2178 02:07 03 Nis 2014 #14
amaç yalnız üniversite sınavına hazırlanmaksa öncelikle ösym nin geçmiş soru arşivlerini çözmelisin. Bunun dışında hemen her yayın işini görür. ama geometri alanında ilerlemek istersen internette birçok forum sitesi mevcut. Google da bir aratmanızı tavsiye ederim.
BelginB 23:32 03 Nis 2014 #15
Dün soramadım fırsat olmadı ama yarın sorarım.
MKE 00:24 04 Nis 2014 #16
Peki.