ÜzüldümNaaL'den alıntı:Akrep ile yelkovanın ne olduğunu bilmediğim için o soruda takıldım :)
Yazdırılabilir görünüm
ÜzüldümNaaL'den alıntı:Akrep ile yelkovanın ne olduğunu bilmediğim için o soruda takıldım :)
bir tane 72 br lik tel vardı onu hatırlıyor musunuz?
sonra iki türlü deneyerek buldum cevabı yelkovanı kısa aldım gelmedi sonra uzun aldım geldi ögrenmiş oldukMKE'den alıntı:Üzüldüm
Cevabı buldum da kaç buldum ya. biri %3 uzatıyor biri %5 kısaltıyordu öyle birşeydi bilmiyorum ne yaptığımı ama şıkları görsem belki hatırlarım
45 yada 27 yapmıştımkorkmazserkan'den alıntı:bir tane 72 br lik tel vardı onu hatırlıyor musunuz?
72 den 27'yi çıkartıp 45 yaptım sanırım
arkadaşlar mat gördüğüm kadarıyda o kadar da zor değildi hatta fonk.sorusu hariç diğerleri kekti diyebilirim (diğer 7 soru).ama o fonksiyon sorusu güzeldi çarpma kuralına göre çözülebiliyor.
hepsi çok kolaymış.matsever63'den alıntı:arkadaşlar mat gördüğüm kadarıyda o kadar da zor değildi hatta fonk.sorusu hariç diğerleri kekti diyebilirim (diğer 7 soru).ama o fonksiyon sorusu güzeldi çarpma kuralına göre çözülebiliyor.
Nette yayıp duruyor herkes.Geçen seneye göre çok çok kolaydı.
Korkmayın beyler 45 şıklarda yoktu cevap 27
Sınav sahsen sosyal ve turkcenın birkac sorusu harıc asırı basıttı özellikle matematik sorularını forumdan arkadaşlar kesin yapmıştır. Sınavın kötü yanı soruların kalitesizliği örnek vermek gerekirse ahşap ve çivi sorusu Ahşapın ısısı çividen kücüktür ne demek yahu? Isı kapsamı desenize...