pek ygs gibi degildi, yorum sorusu azdi. gordugum uc bes yorum sorusuna sevindim sadece. matematikteki sorular ***, korfez denemelerindeki gibiydi. yorumdan cok, su zamana kadar ne kadar cok soru cozdugumu olcuyordu sanki. genel olarak normal gecti.
Yazdırılabilir görünüm
pek ygs gibi degildi, yorum sorusu azdi. gordugum uc bes yorum sorusuna sevindim sadece. matematikteki sorular ***, korfez denemelerindeki gibiydi. yorumdan cok, su zamana kadar ne kadar cok soru cozdugumu olcuyordu sanki. genel olarak normal gecti.
bulunamadı diyor?
bugünler de hava iyi oldu tam denize girilelecek hava
eyv.çok iyi olur.Calculus'den alıntı:hadi canım silmişler ben indirdim daha demin 32 soru var download edeym bekle az
suç işlemiş olmayalım da
Link silindi.
dsadsadsa
Disardan konusmak biraz kolay gorunebilir o psikoloji cok ayri yani sinavda can havliyle cabaliyorsun bir yandan icinde bir stres hakimizda hayirlisi olsun insallah
duygu95'den alıntı:Disardan konusmak biraz kolay gorunebilir o psikoloji cok ayri yani sinavda can havliyle cabaliyorsun bir yandan icinde bir stres hakimizda hayirlisi olsun insallah
Yukarıdaki yorumların hiç birisinde kolaydır denmemiş ki sen nereden çıkarttın bunu?
Fulleyen her türlü fullüyor,yapan her türlü yapıyor.Önemli olan bu.Başaramayının heyecanı var da iyi yapanın yok mu?
"konuşmak kolaydır" diyorum sınav kolay veya zordur deniyor demedim.svsmumcu26'den alıntı:Yukarıdaki yorumların hiç birisinde kolaydır denmemiş ki sen nereden çıkarttın bunu?
Fulleyen her türlü fullüyor,yapan her türlü yapıyor.Önemli olan bu.Başaramayının heyecanı var da iyi yapanın yok mu?
İyi yapanları heycanlı olmadıklarından ötürü tebrik ederiz o zaman. Ben kendi adıma bu stresi yaşamanın kolay bir şey olmadığını söylüyorum ki daha sen de sınava girdiğinde göreceksin.
Ben de sınavın kolay ya da zor olduğunu söylediğini ifade etmedim zaten.duygu95'den alıntı:"konuşmak kolaydır" diyorum sınav kolay veya zordur deniyor demedim.
İyi yapanları heycanlı olmadıklarından ötürü tebrik ederiz o zaman. Ben kendi adıma bu stresi yaşamanın kolay bir şey olmadığını söylüyorum ki daha sen de sınava girdiğinde göreceksin.
Heyecanlı olmadıklarını da söylemedim aksine burada zor olan o heyecanı tutabilmek ve sınava tüm enerjisini vermek dedim.
Bilgi %60 ise %40 heyecan ve o an ki strestir.Bir de şu durum var sınav marotonuna adam akıllı hazırlanıp kendisini yetiştirebilen bir insanın heyecandır-strestir bunlara yenik düşmeyeceğinin farkındayım.