orkun44 00:38 31 Tem 2013 #1
Nesin Yayınevi
bu kitap bugün elime geçti hoşuma gitti. Bu sitedeki herkese lazımlı bir kitap
svsmumcu26 00:40 31 Tem 2013 #2
bu matematik köyünün kurucusu Ali Nesin galiba

ustasıdır bu işin.
duygu95 00:43 31 Tem 2013 #3
Bende de vardı bu kitap, ayrıca matematik ve gerçek,matematik ve sanat, matematik canavarı ve bir çok kitabı var birbirinden güzel tavsiye olunur.
svsmumcu26 00:47 31 Tem 2013 #4 Bende de vardı bu kitap, ayrıca matematik ve gerçek,matematik ve sanat, matematik canavarı ve bir çok kitabı var birbirinden güzel tavsiye olunur.
ne var içerik olarak kitaplarda tam olarak?
matox 00:55 31 Tem 2013 #5
ali nesin hoca matematik üstadıdır.kendisiyle tanışma şansına nail oldum.derin matematik bilgisi,kültürü ve insancıl kişiliğiyle hayranlığımı kazanmış kişidir.kitapları, matematiği okulda öğretilen kalıpların dışına çıkarmış.hiç teorem bilmeyen birinin bile sadece mantığını kullanarak problemi çözebilecek bir bakış açısına sahip olduğunu insanlara kitapları aracılığı ile vermiştir.ayrıca roman türünde kitap okur gibi okunacak akıcılığı sahip kitaplardır.
orkun44 01:54 31 Tem 2013 #6
matox un dediği gibi mantığını kullanarak çözülebilecek sorular var kitabın içinde bildiğimiz işlemli sorular değil tıpkı en son gereksizyorumcunun yazdığı efronun zarları gibi sorular ben tamamına bakmadım daha. Fakat bazı yerlerde
mat bilgisi gerektiriyor. Sen al bu kitabı memnun kalacaksın emin ol kalmazsan ücretini ben yollarım sana
orkun44 01:56 31 Tem 2013 #7 bu matematik köyünün kurucusu Ali Nesin galiba

ustasıdır bu işin.
evet matematik köyü ve matematik dünyası dergisiyle tanınmış bir matematikçi diğer kitaplarına bakmadım ama onları da bulursam alacam
svsmumcu26 14:09 31 Tem 2013 #8
tamam teşekkürler alacağım inş.