Arkadaşlar forumda daha önce paylaşılmıştı ama ben unuttum sanırsam.
paragraf soruları için bir kitap tavsiye edilmişti adını bilen var mı?:confused::confused:
Yazdırılabilir görünüm
Arkadaşlar forumda daha önce paylaşılmıştı ama ben unuttum sanırsam.
paragraf soruları için bir kitap tavsiye edilmişti adını bilen var mı?:confused::confused:
o kitap mı bilmiyorum ama anka yayınlarının var paragraf soruları için. bu yıl çok satmıştısvsmumcu26'den alıntı:Arkadaşlar forumda daha önce paylaşılmıştı ama ben unuttum sanırsam.
Kullandınız mı peki? Pratikler filan var mı içerisinde?synyster'den alıntı:o kitap mı bilmiyorum ama anka yayınlarının var paragraf soruları için. bu yıl çok satmıştı
Evet,buydu sanırsam.Teşekkür Ederim.tenten1'den alıntı:
:) Umarım bulabilirsin bakmadıgım alışveriş sitesi kalmadı alamamıştım bende vazgeçtim :)
Kullandım iyiydi. kitabın başında paragraf çözme teknikleri falan var
Tüh! Kitap işlerde bulamadıysam nerde bulacağım ki ben... Sanırsam ben de bulamayacağım.tenten1'den alıntı::) Umarım bulabilirsin bakmadıgım alışveriş sitesi kalmadı alamamıştım bende vazgeçtim :)
rnek Akademi Paragraf Sorular Hzl ve Pratik Nasl zlr - Kitap ler :.: www.kitapisler.com
Bu da hoş gibi.. :)
Peki alayım ikisini de teşekkür ederim tekrar.synyster'den alıntı:Kullandım iyiydi. kitabın başında paragraf çözme teknikleri falan var
22 sorudan 40 test var. rica ederim
svsmumcu26'den alıntı:Tüh! Kitap işlerde bulamadıysam nerde bulacağım ki ben... Sanırsam ben de bulamayacağım.
rnek Akademi Paragraf Sorular Hzl ve Pratik Nasl zlr - Kitap ler :.: www.kitapisler.com
Bu da hoş gibi.. :)
Bunu değilde; aynı yayının benzerlerini inceledim. Tırt.