Sen bilirsin ben alırsam 47 yılın çıkmış sorularında gözüm :) artık tekniğimizi kendimiz uydururuz
Yazdırılabilir görünüm
Sen bilirsin ben alırsam 47 yılın çıkmış sorularında gözüm :) artık tekniğimizi kendimiz uydururuz
Imm..İyiymiş 40 test , çöz çöz bitmez...synyster'den alıntı:22 sorudan 40 test var. rica ederim
Yapma yahu.Kötü mü baya? Ne bileyim kapak filan hoş gibi.Gerçi kapaktan nasıl anlayabiliyorsam :pFurkan61'den alıntı:Bunu değilde; aynı yayının benzerlerini inceledim. Tırt.
:)tenten1'den alıntı:Sen bilirsin ben alırsam 47 yılın çıkmış sorularında gözüm :) artık tekniğimizi kendimiz uydururuz
Geçmiş yılların soruları ne kadar incelemek faydalı bilemiyorum ki ha bire değişiyor sorular bu sene çok şaşırttı zaten.
Türkçe için haklısın ama mat ve geo için 47 yıl iyidir.svsmumcu26'den alıntı:Geçmiş yılların soruları ne kadar incelemek faydalı bilemiyorum ki ha bire değişiyor sorular bu sene çok şaşırttı zaten.
Paragraf sorma tarzlarında pek değişiklik olduğunu düşünmüyorum genellikle aynı tarz zaten fazla soru çeşidi yok paragrafta :)
Gir kitapçıya incele ama daha iyileri mevcutken bulaşma.svsmumcu26'den alıntı:Yapma yahu.Kötü mü baya? Ne bileyim kapak filan hoş gibi.Gerçi kapaktan nasıl anlayabiliyorsam :p
.
Logaritma konusunda 1900 yıllardaki sorunun tıpa tıp aynısını sanırsam 2011 de sormuşlar.svsmumcu26'den alıntı:Geçmiş yılların soruları ne kadar incelemek faydalı bilemiyorum ki ha bire değişiyor sorular bu sene çok şaşırttı zaten.
Bilemiyorum çok korku var içimde tam hazır girmek istiyorum.tenten1'den alıntı:Paragraf sorma tarzlarında pek değişiklik olduğunu düşünmüyorum genellikle aynı tarz zaten fazla soru çeşidi yok paragrafta :)
Ama sanırsam öyle bir durum yok. :(
Ah ah! Burası istanbul değil ki Furkan.2 tane üniversite var bir tane adam akıllı kitapçı yok! İnternetten sipariş ediyorum ; haliyle görme imkanım yok.NT ve D&R zaten vasat.Adamların internet sitelerindeki hiçbir yayın yok nerdeyseFurkan61\'den alıntı:Gir kitapçıya incele ama daha iyileri mevcutken bulaşma.
Aynen daha dün gördüm :D 1985 ösys 2010 lys sorusuFurkan61\'den alıntı:Logaritma konusunda 1900 yıllardaki sorunun tıpa tıp aynısını sanırsam 2011 de sormuşlar.
log35 = a olduğuna göre log515 in değerini sormuş. basit soru önceden görmedende çok rahat yapılır da sonuçta birebir aynısı
1985 ÖYSsynyster\'den alıntı:Aynen daha dün gördüm :D
log35=a
olduğuna göre, log515 in değeri nedir?
25 yıl sonra;
2010 LYS
log35=a
olduğuna göre, log515 in değeri nedir?
:D Ama seçenekleri farklı.