konu açılmışken bilgilendirmek istedim arkadaşlar bundan böyle ösym 2013 yılı itibariyle yaptığı sbs,lys,ygs v.s hiç bir sınavın sorularını yayınlamayacakmış yok efendim soru havuzunda azalma yaşıyorlarmış soru hazırlamakta güçlük çekmeye başlamışlar açıklamalarına göre artık her yılki Türkiye geneli durumu öğrenemeyeceğiz ve itiraz hakkımız da olamayacak
konu açılmışken bilgilendirmek istedim arkadaşlar bundan böyle ösym 2013 yılı itibariyle yaptığı sbs,lys,ygs v.s hiç bir sınavın sorularını yayınlamayacakmış yok efendim soru havuzunda azalma yaşıyorlarmış soru hazırlamakta güçlük çekmeye başlamışlar açıklamalarına göre artık her yılki Türkiye geneli durumu öğrenemeyeceğiz ve itiraz hakkımız da olamayacak
Böyle bir şeyin olabileceğini düşünmüyorum.
Ayrıca nihai karar verilmiş mi?
Böyle durumlarda dava açılıyor ve kaybeden hep devlet oluyor Olmaz öyle şey.
Böyle bir şeyin olabileceğini düşünmüyorum.
Ayrıca nihai karar verilmiş mi?
Böyle durumlarda dava açılıyor ve kaybeden hep devlet oluyor Olmaz öyle şey.
Bende bunu polis forumlarında okumuştum sen nihai kararı sorunca biraz araştırdım ve gördüm ki meclisten geçen torba kanunuyla bu uygulama yürürlüğe girmiş ancak ''Büyük kapsamlı sınavlar, yönetim kurulunun kararıyla yayınlanabilir.'' diye bir ibare de var detaylarını için link paylaşımı yasak değilse link de verebilirim