svsmumcu26 02:04 21 Tem 2013 #1
Arkadaşlar,geometri üçgenler için tavsiye edebileceğiniz kitaplar nelerdir?
-Final
YGS-
LYS Selçuk Demirel önerilmişti.Güzel soruları var ama çok zorlayıcı değil.
-ODTÜ aldım bunda takıldığım sorular (en fazla - kafa dalgınlığıyla) 8-10 dakika sürdü.
Biraz daha ağır olarak ne kitap önerebilirsiniz?
-ÇizgiÜstü ve Birey dışında.
-Olimpiyatlar için geometri kitabı var mı bildiğiniz?
Teşekkürler.
orkun44 02:14 21 Tem 2013 #2
sınava girene kadar zaten piyasadaki kitapları bitirirsin bunlarda sınav için yeterli ben bikaç olimpiyat kitabı gördüm hep ispatlar filan anlatılmış ve aşırı zorlayıcı sınav için gereksiz ama zevk için uğraşabilirsin
svsmumcu26 02:15 21 Tem 2013 #3
sınava girene kadar zaten piyasadaki kitapları bitirirsin bunlarda sınav için yeterli ben bikaç olimpiyat kitabı gördüm hep ispatlar filan anlatılmış ve aşırı zorlayıcı sınav için gereksiz ama zevk için uğraşabilirsin

İnşallah bitiririm.Yetişmeyecek diye fena tırsıyorum
Furkan61 02:18 21 Tem 2013 #4
Amaç sınav ise; elindeki kaynakları bitirmen kâfi. Bir de ÖSYM nin genel mantığı
LYS için
YGS den ekstra olarak 3 boyutlu düşünme mantığı. Ama ne yazık ki böyle bir kaynak piyasada görmedim. Simetrinin
LYS Geometri'si seni zorlar mı bilmiyorum ama; gir bir kitapçıya incele istersen.
svsmumcu26 02:18 21 Tem 2013 #5 Amaç sınav ise; elindeki kaynakları bitirmen kâfi. Bir de ÖSYM nin genel mantığı
LYS için
YGS den ekstra olarak 3 boyutlu düşünme mantığı. Ama ne yazık ki böyle bir kaynak piyasada bu tür soruların bulunduğu kitap görmedim. Simetrinin
LYS Geometri'si seni zorlar mı bilmiyorum ama; gir bir kitapçıya incele istersen.
Teşekkür ederim.Bakacağım , 3 boyutlu için MyGeo3 tavsiyemdir
Furkan61 02:20 21 Tem 2013 #6 Teşekkür ederim.Bakacağım , 3 boyutlu için MyGeo3 tavsiyemdir

Hatırlatma ya, bütçemi ayarlamaya çalışıyorum.
svsmumcu26 02:21 21 Tem 2013 #7 Hatırlatma ya, bütçemi ayarlamaya çalışıyorum.

Hepsini alma zorunluluğun mu var yahu

Bakarsın hatrımıza Mustafa Hocamız bir kıyak çeker.
Furkan61 02:24 21 Tem 2013 #8 Hepsini alma zorunluluğun mu var yahu

Bakarsın hatrımıza Mustafa Hocamız bir kıyak çeker.

Yok; bütçe ayarlansın 6 kitabı birden alacam kolumun altına.

"Kıyak çekme" meselesi için çalacağım kapını merak etme.
orkun44 02:25 21 Tem 2013 #9 İnşallah bitiririm.Yetişmeyecek diye fena tırsıyorum

daha iki senen var ya ne tırsması bitirmişsin zaten herşeyi ben senin yaşındayken kitabın kapağını kaldırmamıştım daha
svsmumcu26 02:26 21 Tem 2013 #10 Yok; bütçe ayarlansın 6 kitabı birden alacam kolumun altına.

"Kıyak çekme" meselesi için çalacağım kapını merak etme.

Bekliyorum.Ben de Mustafa Bey'in kapısını çalacağım inşallah
daha iki senen var ya ne tırsması bitirmişsin zaten herşeyi ben senin yaşındayken kitabın kapağını kaldırmamıştım daha

Haklısın ama endişe işte