Ben de forumdaki çoğu üye gibi seneye üniversite sınavına gireceğim. Bundan dolayı hangi ders olursa olsun kitap önerisi verebilir misiniz? Özellikle geometri olsa daha güzel olur.
Yazdırılabilir görünüm
Ben de forumdaki çoğu üye gibi seneye üniversite sınavına gireceğim. Bundan dolayı hangi ders olursa olsun kitap önerisi verebilir misiniz? Özellikle geometri olsa daha güzel olur.
Seviyeye göre,
-Körfez
-Birey (*)
-Fen Bilimleri (**)
Peşînen, MY de gelsin.
(Branşınız nedir?)
:)
my derim ama zamanın yoksa olmaz.(gerçi yetiştirebilirsin biraz sıksan ama neyse.) bunun yerine birey kullansan ziyadesiyle iyi olur diye düşünüyorum.
Esen ve F em YGS-LYS soru bankalarını çöz, gayet yeterli olur.
Bu arada YGS için Ales sorularını, ve YGS ve LYS için de ilköğretim matematik olimpiyatı sorularını çözmenizi öneririm genel olarak sorular artık eskisi gibi çıkmıyor.
Geometride konuları bilmiyorum sağolsun hocam nefret ettirdi hiç çalışmadım. Sorudan ziyade konuyu iyi kavrayabileceğim bir kitap arıyorum
Çoğu öğrenci suçu hemen öğretmene atar ben buna inanmıyorum ama neyse açmayayım şimdi.Geometride konudan ziyade soru çeşidi önemlidir aslında.Heisenberg'den alıntı:Geometride konuları bilmiyorum sağolsun hocam nefret ettirdi hiç çalışmadım. Sorudan ziyade konuyu iyi kavrayabileceğim bir kitap arıyorum
Dersanesi okulun çok üstünde olanlar bilir konular dersanede zevkli okulda zevksizdir ki ilköğretimden arkadaşlar varsa sakın gelmeyin benim okuluma Adnan Menderes AL.
"Sırf o isim için gelirim" dermişim.Heisenberg'den alıntı:Dersanesi okulun çok üstünde olanlar bilir konular dersanede zevkli okulda zevksizdir ki ilköğretimden arkadaşlar varsa sakın gelmeyin benim okuluma Adnan Menderes AL.
Hayırdır , nasıl bir problem yaşıyorsunuz öğretmeninizle?
Her zaman değil ama... :)Heisenberg'den alıntı:Dersanesi okulun çok üstünde olanlar bilir konular dersanede zevkli okulda zevksizdir ki ilköğretimden arkadaşlar varsa sakın gelmeyin benim okuluma Adnan Menderes AL.
Lisemde tam tersi idi...