Ben de forumdaki çoğu üye gibi seneye üniversite sınavına gireceğim. Bundan dolayı hangi ders olursa olsun kitap önerisi verebilir misiniz? Özellikle geometri olsa daha güzel olur.
Yazdırılabilir görünüm
Ben de forumdaki çoğu üye gibi seneye üniversite sınavına gireceğim. Bundan dolayı hangi ders olursa olsun kitap önerisi verebilir misiniz? Özellikle geometri olsa daha güzel olur.
Seviyeye göre,
-Körfez
-Birey (*)
-Fen Bilimleri (**)
Peşînen, MY de gelsin.
(Branşınız nedir?)
:)
my derim ama zamanın yoksa olmaz.(gerçi yetiştirebilirsin biraz sıksan ama neyse.) bunun yerine birey kullansan ziyadesiyle iyi olur diye düşünüyorum.
Esen ve F em YGS-LYS soru bankalarını çöz, gayet yeterli olur.
Bu arada YGS için Ales sorularını, ve YGS ve LYS için de ilköğretim matematik olimpiyatı sorularını çözmenizi öneririm genel olarak sorular artık eskisi gibi çıkmıyor.
Geometride konuları bilmiyorum sağolsun hocam nefret ettirdi hiç çalışmadım. Sorudan ziyade konuyu iyi kavrayabileceğim bir kitap arıyorum
Çoğu öğrenci suçu hemen öğretmene atar ben buna inanmıyorum ama neyse açmayayım şimdi.Geometride konudan ziyade soru çeşidi önemlidir aslında.Heisenberg'den alıntı:Geometride konuları bilmiyorum sağolsun hocam nefret ettirdi hiç çalışmadım. Sorudan ziyade konuyu iyi kavrayabileceğim bir kitap arıyorum
Dersanesi okulun çok üstünde olanlar bilir konular dersanede zevkli okulda zevksizdir ki ilköğretimden arkadaşlar varsa sakın gelmeyin benim okuluma Adnan Menderes AL.
"Sırf o isim için gelirim" dermişim.Heisenberg'den alıntı:Dersanesi okulun çok üstünde olanlar bilir konular dersanede zevkli okulda zevksizdir ki ilköğretimden arkadaşlar varsa sakın gelmeyin benim okuluma Adnan Menderes AL.
Hayırdır , nasıl bir problem yaşıyorsunuz öğretmeninizle?
Her zaman değil ama... :)Heisenberg'den alıntı:Dersanesi okulun çok üstünde olanlar bilir konular dersanede zevkli okulda zevksizdir ki ilköğretimden arkadaşlar varsa sakın gelmeyin benim okuluma Adnan Menderes AL.
Lisemde tam tersi idi...
düzgün bir konu anlatimli kitap yok piyasede ispat denen birşey yok ygs-lys kitaplarindan en küçük şeyi bile formülüze edip veriyolar.O yüzden My Geo çok isabetli bir tercih olacaktir.Daha da ilerteyim dersen Serhan Küpelinin Geometri olimpiyat kitabi var.
kitap olarak seçim yapmamalısın
sınav soruları zorlaştırıldı.ve maalesef hiç bir soru bankaları buna hazır değil.bu sene değiştirirler mi bilmiyorum ama.
aynı içerikle (soru bankalarından bahsediyorum matematik-geometri) seneye sınava hazırlanan hüsrana uğrarlar.
O halde Mustafa Yağcıyla noktayı koyuyoruz maalesef.
Kim bu Mustafa Yağcı arkadaş bu güne kadar hiç duymadım :D
Fevkalade iyi kitapları var diyebilirim.
Kaç adet?
aaa cidden hiç duymadın mı ? Kendisi ünlü bir matematikçidir. :)Heisenberg'den alıntı:Kim bu Mustafa Yağcı arkadaş bu güne kadar hiç duymadım :D
https://hotfile.com/dl/231488481/faa...i_geo.rar.html burdan indirebilirsin.
geometri 1,2,3Heisenberg'den alıntı:Kaç adet?
matematik 1,2,3
6 tane.Başka yok.
nerede satılıyor
netten bulabilirsin her kitapevinde vardır nt,işler...Heisenberg'den alıntı:nerede satılıyor
ilk iki kitabi içeriyo sanirim benim attiğim üçüncü kitaptada analitik vektör ve uzay geometrisi varmiş.
Maalesef Hoca çoğu yerle anlaşmaları bozmuş.
Facebook üzerinden "Tales Mustafa Yağcı" profilini ekleyip kendisiyle irtibata geçebilirsin.
ekledim meşhur Mustafa Yağcıyı. Soruların zorlaşması konusunda arkadaşlara katılıyorum bu sene bir ayrı zor olmuş benim açımdan ygs ve lys
zor olmasının bir önemi yok zira en iyilere bile zor geldiyse derecede pek bir şey oynamayacaktır diye düşünüyorum.Heisenberg'den alıntı:ekledim meşhur Mustafa Yağcıyı. Soruların zorlaşması konusunda arkadaşlara katılıyorum bu sene bir ayrı zor olmuş benim açımdan ygs ve lys
biz de yıllardır neden Türkiye'den ünlü bir matematikçi çıkmıyor diye hayıflanıyorduk. meğer varmış.duygu95'den alıntı:aaa cidden hiç duymadın mı ? Kendisi ünlü bir matematikçidir. :)
:) :) Ünlü matematikçi derken kitapları sayesinde yani, bilmeyen çok azdır diye düşünüyorum özellikle ygs-lys ye hazırlanan arkadaşlar biliyordur :)gereksizyorumcu'den alıntı:biz de yıllardır neden Türkiye'den ünlü bir matematikçi çıkmıyor diye hayıflanıyorduk. meğer varmış.
İkinci dönem yeni gelen hocamız bize aynen şunu söyledi ; " Ne yapacaksınız ispatı , bulan adam ispatlamış zaten".gereksizyorumcu'den alıntı:biz de yıllardır neden Türkiye'den ünlü bir matematikçi çıkmıyor diye hayıflanıyorduk. meğer varmış.
böyle öğretmenler varken Mustafa Yağcı gibi hocalarımız bize "fevkalade iyi " olarak görünüyorlar.En azından öğretmen olarak.
Benim tek bildiğim ünlü hoca Nihat Bilgindir. O da rezalettir uzak durmanızı tavsiye ederim.
Türkiye'de öğretmen bırakmadık o rezalet bu rezalet de kendimiz çok mu doğruyuz? Toplum neyse öğretmen de o'dur.Heisenberg'den alıntı:Benim tek bildiğim ünlü hoca Nihat Bilgindir. O da rezalettir uzak durmanızı tavsiye ederim.
Bu anlamı çıkarttın ya helal olsun adamın kitapları çok kötü ne diyeyim?svsmumcu26'den alıntı:Türkiye'de öğretmen bırakmadık o rezalet bu rezalet de kendimiz çok mu doğruyuz? Toplum neyse öğretmen de o'dur.
Burada o da derken kitaplarına gelmemiş söz hülasa direkt öğretmene gelmiş.Heisenberg'den alıntı:ünlü hoca Nihat Bilgindir. O da rezalettir
bu cümleden farklı bir anlam çıkartamıyorum kusura bakmayın ; kitapların güzelliğine göre öğretmen değerlendirirsek piyasada öğretmen kalmaz.
Çok bilgili olup anlatamayan ; çok bilgi olmayıp da yeterince anlatabilen hocalar görüyoruz.
Nihat Bilgin'i tanıyorum kitaplarından,kitapları biraz zordur bu yüzden sevilmiyor zaten ama ben başarılı olduğunu düşünüyorum. Fizik adına güzel bir kitap.
Çok gereksizyorum olcak ama
Ben kitap çıkarana kadar:)) en iyisi
Mustafa Yağcı