Çanakkale Deniz Zaferi'nin 98. Yılında Bütün Şehitlerimizi Saygı ve Rahmet ile Anıyoruz...
"Onlar dönmeyi düşünmediler... Bize bu cennet vatanı emanet etmek uğruna gözlerini kırpmadan canlarını verdiler... Onlara lâyık torunlar olabiliyorsak ne mutlu bize !"
"Allah yolunda öldürülenlere "ölüler" demeyin. Bilakis onlar diridirler, lakin siz bunu anlayamazsınız.(Bakara 154)"
...
Şühedâ gövdesi, bir baksana, dağlar, taşlar...
O, rükû olmasa, dünyâda eğilmez başlar,
Vurulup tertemiz alnından, uzanmış yatıyor,
Bir hilâl uğruna, yâ Rab, ne güneşler batıyor!
...
Sana dar gelmeyecek makberi kimler kazsın?
'Gömelim gel seni tarihe' desem, sığmazsın.
...
Ey şehid oğlu şehid, isteme benden makber,
Sana âğûşunu açmış duruyor Peygamber.
Ben mi kendimi ifade edemiyorum? siz mi beni anlamamakta ısrarcısınız.
Neyse olayı başka boyuta taşımanın bir manası yok ben burda Çanakkale Zaferinden bahsederken bakın yineliyorum "Zafer" siz kutlamak mı diyorsunuz başka bir şey demeye gerek yok herhalde.
ben yukarıda bahsettiğim mesaj dışında diğerlerine bakmadım madem zaferler kutlanır.neden yukarıdaki bi mesajınızda "gözden kaçmış" kelimesini kullandınız.ben şehitlerin kanının aktığı günü kutlamıyorum.her zafer kutlanır diye bişey yok heralde
Ben burda şehitlerimizin kanının akmasını değil , Çanakkalenin o tarihte geçilemediğini kutluyorum tüm Türk Halkı böyle yapmıyor mu?
Şehitlerimize üzülüyoruz tabii ki.
O sorduğunuz soruya gelinirse de dediğim çanakkale'nin zaferine değil bilakis şehitlerimize'dir...