MatematikTutkusu.com Forumları

Dershane sorunsalı.

Attalos 21:42 16 Mar 2013 #1
Merhaba arkadaşlar,
Şu an ismi lazım değil bir dershaneye gidiyorum ve ayrılacağım. İstediğim standartta dershaneyi şubesiyle önerirseniz sevinirim.

Burada ilk şikayetçi olduğum şey öğretmen kadrosu, götürdüğüm soruların çoğunu yapamıyorlar. Sadece kendi kaynaklarındaki soruları sorarsam çözebiliyorlar. Konu anlatımları çok kötü, düzensiz anlatıyorlar. Ayrıca derste anlattıkları sorular kolay oluyor.

Ben evde kendim kazık soru arıyorum. Soru dediğin bana göre zor olmalı, her adımda hata yapmaya açık olmalı. Burada böyle şeyler yok. Böyle soruları ben arıyorum dershanenin bana sunması gerek diye düşünüyorum. Kaynaklarıda kolay geliyor ayrıca. Rehberlik olarakta o kadar iyi oldukları söylenemez.

Öğretmen kalitesi iyi, rehberliği iyi ve öğrencinin üstüne düşülen bir dershaneyi şubesiyle söylerseniz çok sevinirim.

svsmumcu26 - ait kullanıcı resmi (Avatar) svsmumcu26 21:54 16 Mar 2013 #2
Zafer...

Attalos 22:15 16 Mar 2013 #3
Sanıyorum Zafer'in İstanbul'da tek şubesi Kadıköy. Ben Avrupa yakasındayım..

svsmumcu26 - ait kullanıcı resmi (Avatar) svsmumcu26 22:19 16 Mar 2013 #4
Neden dersaneye gidiyorsunuz diyeyim o halde?
Şahsen ben gitmeden her şeyi daha iyi yapabiliyorum.
Kendiniz çalışın , düşünün dersanede harcayacağınız zamanı kendiniz çalışarak güzel kitaplarla geçirin.
mustafa yağcı kitapları örneğin...

khorkhurt - ait kullanıcı resmi (Avatar) khorkhurt 22:22 16 Mar 2013 #5
İnternette videolari olan hocalar dershaneye bin basarlar onlari izlemeni tavsiye ederim ben de dershaneye gitmiyorum onlardan izliyorum

matsever63 - ait kullanıcı resmi (Avatar) matsever63 22:40 16 Mar 2013 #6
aynen katılıyorum, dershane zaman kaybı okulda yeterince zamanımız gidiyor zaten bireysel çalışmak en verimlisi bence,öneririm.

Attalos 22:40 16 Mar 2013 #7
Neden dersaneye gidiyorsunuz diyeyim o halde?
Şahsen ben gitmeden her şeyi daha iyi yapabiliyorum.
Kendiniz çalışın , düşünün dersanede harcayacağınız zamanı kendiniz çalışarak güzel kitaplarla geçirin.
mustafa yağcı kitapları örneğin...
Güzel noktaya parmak bastınız. Biraz yapı meselesi sanırım. Dershane ortamında daha sağlam çalışabiliyorum. Zaten konuları hep kendim öğrendim. Dershanenin bana sağladı sadece ortamıyla teşvik etmesi oldu. Dediğim gibi biraz yapı meselesi sanırım. Bu teşvik etmenin yanında biraz daha fazlasını verebilecek olanlara gitmek istiyorum.

matox 02:48 17 Mar 2013 #8
eğer altyapına güveniyorsan dersaneye gitmek zaman ve para kaybı
evde kendin çok daha iyi hazırlanabilirsin
her ders için elbette yapamadığın sorular çıkacak bu çok doğal birşey zamanla bunu aşacaksın yani konulara hakim oldukça
ayrıca dershanedeki etütlerde çok zor sorular çözmüyorlar çünkü çok zaman alıyor ve etütlerede çok kişinin katıldığını göz önünde bulundurursak özel sorularla çok ilgilenecekleri söylenemez belli seviyedeki soruları çözüyorlar

ösym tarafından yapılmış sınavlarda sorular çok dikkatlice incelendiğinde ortaya bariz bir şekilde şöyle bir sonuç çıkıyor nitelikli sorular çözmeyen -tabiki yüksek yerleri hedefliyorsa- istediği yerleri kazanması zorlaşıyor

o yüzden internet ortamı sınava hazırlananlar için verimli değerlendirilirse dershaneden daha faydalı

Üst Forum
Anasayfa
Yukarı Standart Görünüm