svsmumcu26'den alıntı Bana zıt olmadan duramıyon mu sen hemi ? Yok Bugün birini gıcık edemeyeceksin
İyi tamam Nuran, seversen beğen sevmezsen yorum at Facebook stayla
duygu95'den alıntı Yok Bugün birini gıcık edemeyeceksin Halen rüyadasın , uyu sen uyu yarın Gayseri Garında uyanacaksın
ha ha Karekök de öyle çözdü mü çözüyorsun napcen? mümkünse kalın beyaz basım olsun da olmazsa sağlık olsun, soruları güzelse alınacak şey alınmış demektir.
Sizleri çok seviyorum ♥
sinavkizi'den alıntı ha ha Karekök de öyle çözdü mü çözüyorsun napcen? mümkünse kalın beyaz basım olsun da olmazsa sağlık olsun, soruları güzelse alınacak şey alınmış demektir. sen Duygu'nun önerisinden ne hayır beklersin? Tanımıyon mu onu ?
duygu95'den alıntı İyi tamam Nuran, seversen beğen sevmezsen yorum at Facebook stayla Güzelse senindir, değilse hiç senin olmamıştır stayla svsmumcu26'den alıntı sen Duygu'nun önerisinden ne hayır beklersin? Tanımıyon mu onu ? Duygu'ya lâf yok (:
svsmumcu26'den alıntı sen Duygu'nun önerisinden ne hayır beklersin? Tanımıyon mu onu ? Gıcık etme savaşı mı başlamış ne. Beni tanıyan tanır zaten, kaç tane final çözdün söyle bakıyım ?
duygu95'den alıntı Gıcık etme savaşı mı başlamış ne. Beni tanıyan tanır zaten, kaç tane final çözdün söyle bakıyım ? Ben bu lafın altında kaldım , ezdin beni!!! Konuşamam ki ben.
sinavkizi'den alıntı Duygu'ya lâf yok (: Savaş Naber ?
duygu95'den alıntı Savaş Naber ? zustum